Most kezdi betölteni az adatokat, 9 óra 16 perckor, azokat is hiányosan, összesen néhány részvényadat látszik csak.... Hihetetlen rossz szolgáltatás! Nem működik a real adat megint, mint olyan gyakran!
Nekem a pro össze vissza kavarodott. Eltűnt egy beállított és lementett képernyő, ami megmaradt azon meg duplikálódtak a grafokonok, ajálati és kötési képernyők. Remek.
Én email-t írtam nekik. Leírtam nekik, hogy a KBC-nél ennyi a díjam, az IBKR-nél annyi, ha azt szeretnék, hogy ne utaljam ki a teljes összeget, akkor változtassanak a díjon. És változtattak.
Tbsz-em van. Erste-t ha felhívom, hogy ugyan rakjanak már át valami kedvezőbb csomagba, mert x EUR forgalmat kereskedtem az elmúlt egy évben, akkor mit mondanak? Röhögnek és kinyomnak? Kb mennyi forgalom után lehet alkudni?
Itt a fórumon az Interactive Brokers topicban október 10-én írta valaki, hogy már csinált ilyet, és 5000 forintba került. Lehet, hogy őt kellene ott megkérdezni a részletekről.
Köszi, ez hasznos infó... ilyenkor vajon hogyan megy a transzfer? Belép egy "levelező" szolgáltato is a láncba? Erste díjszabásában úgy szerepel a transzfer, hogy "5000 Ft + külső szolgaltató által felszámított díj"... tehát drágább is lehet IBKR-re papírt átvinni?
A KELER novemberben frissített BIC kód listája szerint az IBKR-nek nincs KELER kódja (nincs a KELER-nél vezetett értékpapírszámlájuk). A letölthető dokumentumban az utolsó oszlop (ÉP. Főszámla) alatt van az a szám, amit KELER kódként ismerünk, de a listában nem szerepel az IBKR. https://www.keler.hu/Dokumentumt%C3%A1r/KSZP%20dokument%C3%A1ci%C3%B3/
Szeretném átvinni a még Randomnál nyitott TBSZ-eimet az IBKR-hez - gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Egyiken van Vodafone részvényem, amiből épp most csütörtökön esik le az osztalék, ténylegesen kifizetni pedig februárban fogják. Mi történik, ha a köztes időszakban transzferálom a TBSZ-t? Erstéhez érkezik be februárban az osztalék? Ha igen, mit csinálnak a pénzzel, ha nem lesz már ott nemhogy TBSZ-em, de számlám sem? Bonyolítja a helyzetet, ha az IBCE februárig akár átpakolhat ír joghatóság alá is... ott pedig még magyar KELER sincs. Jobb, ha azt az egy TBSZ-t, meghagyom februárig az Ersténél (de akkor ugye 2x kell bemennem), vagy tudják ezt kezelni a szolgáltatók egymás között? Eladni nem akarom a papírt (céláram magasabban van, és az eladás + visszavétel + deviza cash utalás drágább is lenne, mint az 5000 Ft papírtranszfer).
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!