Ja és aki rendszeresen tradel, az kap a K&H-nál egy használható webes és mobilos kereskedési platformot, ami az erstenél az igéretükkel ellentétben a mai napig sem voltak képesek elkészíteni.
https://www.khertekpapir.hu/dijjegyzek 5 milliós havi forgalom esetén már nincs havidíj és állományi dij és a kereskedési jutalék 0,3% , ami az erstének a 2/3-a csak. Egy hátránya van, hogy a részvényekre csak 20 eEUR (~ 7,5 mill huf) a garanciavállalás.
köszönöm, visszaolvastam a hírlevéltől a hsz-kat, és felmentem a honlapra, nekem az a gyanús hogy a Future-höz Erstés lafo számlát kell nyitni...vagy nem jól látom és megúszhatom a már meglévő értékpapírszámlával? (Amúgy Rafis vagyok és nem nyitnék ezért külön egy bankszámlát, tehát a meglévőről utalgatnám)
Sajnos kb a Randomon kívül (és nyilván IBKR és LightYear) mindenhol máshol bevezették ezt a számlavezetési díjazást kb 2013-2015 körül ha jól emlékszem, persze először csak a főszámlára. A TBSZ-eknek nem volt korábban számlavezetése, de 2020 óta annak is lett... mindenhol. KBC, Erste, bármelyik banki kereskedési felületen...
én is Randomos árva vagyok, két napja nem ocsúdok, de tudtam, hogy ez is eljön. Abszolút nem vagyok aktív kereskedő. Csak az osztalékot szoktam hozzácsapni az adott rv-hez és ülök benne várom a tutit. Van 1 "sima" számlám és két TBSZ-em, az egyik most jár le, de szeretném meghosszabítani. Ha jól értem ezért januártól 3*350 ft-ot fizetek havonta alapdíj címen, és ha mondjuk ezekben 15M Ft-om csücsül akkor még 2250 Ft (az összérték 0,015%) havonta állománydíj címen? Ez normális? Jól értem/számoltam? Nagyon sz*r úgy, hogy 2011 óta tőzsdézem és soha nem volt "alapdíjam" meg "állománydíjam".
Azért szépen halmozódna a Random-árvák számára a milliónként havonta cirka150 forintos állománydíj, plusz az egyéb költségek, mondjuk ennek az új ajánlatnak még nem néztem nagyon utána, mert annyira szar a felület, hogy hetente csak egyszer-kétszer lépek be az Erstés számlámra.
Semmi visszajelzés. Majd jövore kiderül... A85-nél T+2 a vétel, érdemes úgy beküldeni az utalást. Van George-om, de én inkább külső bankból küldtem be.
Nagy portfólió mellett nem érdemes "kockáztatni", futures A85 és havi 100 forinért nincs állományi és fix díj. Vicc az egész, de ez van. Én mint exRandomos és kényszer ERSTE-s ma dobbantok az IBKR-hez, 2023 TBSZ-em is már itt van.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!