Azért nem hozza szavazni Rosner a többi papírt. Mert akkor egyformán eljáró/ szavazó tulajdonosok miatt kellene vetelit tenni. Meg van ott már KF-nek a 33%...
Ha mindenki -aki jogosult- jegyez, akkor KF-nek is csak 1:100-as arányban jutnának részvények. Az arányosság pedig szerintem akkor is működik, ha nem érkezik mindenkitől ajánlat. Ha senkinek nem kellenek elsőbbségi részvények, akkor KF ígérete biztosítja a sikerességet. Ha viszont csak ketten jegyeznének egy 1000 darabos kisbüfivel, akkor szerintem arányosan osztoznának 1:142arányban, ami kb 36: 5164 részvényarányt hozna...
Én úgy csinálnám, hogy ne kelljen vételit adnom, de baráti kezekből meglegyen az 50%. Ha jól tudom a meglévő 5.000 szavazatelsőbbségi az zárolva van? Le van foglalva? Ki tud erről bővebbet? Azok nem szavazhatnak? . Az 519.512-ből 173.000 volt KF-é, gondolom az most is az övé. Hozzájön még 50.000 szavazat az új 52.000-ből, az együtt 571.512, KF-é 223.000. Azzal már lenyomja a DVG-t, ha az önkormányzatokból gyűjtögetett, akkor azokat is. . Ha még nem lenne elég önkormányzatis papírom, csinálnék "jó" árat, azután mennék tárgyalni egy-egy faluhoz, városhoz, ott lenne hivatkozási alapnak az aukciós alacsony ár, amit néhány száz papírral bevernék. Nyilván csak addig, amíg a piac engedi.
bocs, ha a 25k-t visszrakna magahoz, akkor 36% lenne a befolyasa, azzal mar elerne... nem veletlen rakta ki... nelkule viszont csak 32%-on lesz... pont a hatar alatt
nem kell nyilvanos vetelit tennie... 33% lenne a hatar, de azt meg a 25k es 5,2k szavazattobbsegivel sem eri el, pont alatta is marad, szoval erre nem epitenek jelenleg, igy pont nem is erdeke meg elegendnie az arfolyamot... decemberben lesz felulvizsgalat, akkor donthetnek a papir normal kereskedesbe valo visszahelyezeserol, szerintem vissza is rakjak, viszont decemberben meg vasarloero nincs, igy szerintem at is toljak az egeszet jovore
Én sem várok normál kereskedésbe visszalepes előtt. Mas részről meg szerintem addig engedik most már elszallni az árfolyamot. Mivel KF irányítani akar, azért össze fogja rakni a pakkokat. Akkor meg átlépi a 30% -ot, ekkor nyilvános vételi ajánlatot kell majd tennie. Érdeke lesz, h a kereskedési ár jóval magasabban legyen, mint a 180 napos, h a kozkezet ne kapja vissza. De ez csak egyéni spekuláció ;)
Szerintem már az önkormányzati rv-nyek jelentős része is KF befolyása alatt van. Juliusi könyvet mutogatnak, de már abban is alig van benne a kozkez... Szerintem pont akkor mentek "véletlen" a papírok transzferen vagy külföldi számla kezelonel ultetik, amit a Keler nem lát... Szó mi szó. Itt szerintem nagy dolog készül...
Erősödő EHEP
10 501 1295 63
115 500 1500 72
20000 1 1700 70
vehetne már valaki 1100ft ról egy pár darabot.