sztem idén jövő közepéig pangás lesz. kellenek hírek az algír biznisznőr és az éves jelentés is. addig vakon tapogatózás megy. geoakkura is 2025 közepét lőttek be mint időpont amikor lehet infójuk.
Éppen ideje lenne már 50 fölé vissza terelni az árfolyamot.! A felaprózást amúgy nem értem, mit akarnak, filléres papírt..? Srv eddig is meg volt szavazva, csak nem éltek vele, annak ellenére hogy Palkovics nagymester le is nyilatkozta egy interjúban, hogy indítják...ennek már bő 12-15 hónapja... Tehát hiszem ha látom!
A közgyűlés napirendje: 1. Döntés a Társaság által kibocsátott törzsrészvényeknek a névérték és a darabszám megváltoztatásával történő felosztásáról, az Alapszabály 5. (A Társaság alaptőkéje, részvényei) fejezete 5.2. pontja, valamint 10. (A közgyűlés) fejezete 10.4. pontja módosításáról 2. Döntés a Munkavállalói Résztulajdonosi Program (MRP) megindításáról és MRP Szervezet létrehozásáról rendelkező 9/2022. (04.22.) sz. közgyűlési határozat aktualizáló módosításáról 3. Az Igazgatóság felhatalmazása saját részvények megszerzésére 4. Egyebek
Egyáltalán nem ez a fő üzlet és szerintem is jó, hogy mennek ki az acél biznisszel külföldre. EU döglődése ki tudja meddig tart, egy új piac friss tőkével tud lökést adni a cégnek. Sorra mennek tönkre az építőipari cégek, itt legalább valami fejlődés látszik a teljes kudarc helyett.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995