nekem most nincs papírom, így könnyen okoskodom. azt továbbra is gondolom, hogy ha a hidrogén energiatároldós szabadalom bejön, akkor ez nem 50-100Ft-os papír lesz.
Legyen igazad. Még ülök a papírban, mert ha már iduló óta van papírom még 77-ről is, akkor nem nullán akarok kiszállni. Sajnos azonban amit láttam az eladói oldalon az volt ami a leírt következtetésre kényszerített. Ahogy bekerült a 2x majd 40 ezres eladás 70 környékére, akkor utána pillanatok alatt kiépült lefelé a könyv 55ig szinte minta szerű mennyiségekkel limitárakkal. Ezt valószínű egy valaki csinálta, s nem azok, akik 25ről akarnak realizálni, s kiszállni. Ami tegnapi utoksó szakaszban volt, az is elszomorító volt 60 fölött zárhattunk volna, ha valaki a végén nem tesz be egy 55.5--es 10 000-es pakkot.. úgy hogy a 2. legjobb eladás 60 fölött volt... de menjünk 100 fölé, én is ezt akarom, s ha csak fél év múlva lesz akkor ok az is.
semmilyen trükk nincs. 25Ft óta ment fel és most beleszaladt az expoba. majdnem 3x az árfolyamát! ettől még az irány fel, annyi, hogy lehet majd venni még jó árban. nem kell pszicho terror. jó lesz ez.
Igen, csak ilyen kis likviditásnál ez eddig hosszú távon nem jött be. Ha 100 milkió fölött lenne a napi forgalom akkor lehet ez a módszer is műkódne, de itt nem hiszem, hogy sokáig működni fog. De meglátjuk. Én örülnék ha mennénk fölfelé, de most nem ezt látom reális iránynak ilyen eladók mellett.
Nem értek egyet. Ez a lépés tipikusan egy árfolyam lenyomó lépés (tudatos vagy nem tudatos azt nem tudom). Sajnos hamarosan 60 alatt leszünk. Ez így kisértrtiesen hasonlít a bevezetésre. Sajnos nem tanultak az akkori hibákból. Vagy éppen ez szándékos. Így örülhetünk, ha pluszban zárunk.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995