Anno pár papírnál már megtanultuk, hogy ezek az 111111 meg 777777 pakkok sokszor jelek. Nekem egyik szemem sír a másik nevet. :) Egyrészt vettem volna még 38 körül pár 10K-t, másrészt viszont szépen felkúszott 50-ig. Helyén kell kezelni, mert a fogalom kicsivel több mint 3M, miközben amikor megindult volt 20Misis napunk is. Az viszont jó, hogy van mocorgás, azaz nincs ez elfelejtve. Én még szaglászom az MVM körül, mert kezd valami körvonalazódni a fejemben, csak vissza kell validálnom.
ttps://invst.ly/11csig TA alapon rendeződnek a csatornába a mozgóátlagok is. MA200 35Ft körül, ott szerintem már komoly támasz alakulhat ki. Októbertől decemberig 48-55Ft a csatorna teteje.
hát erről szól a tőzsde. most nagyobb potenciál van egy ilyen storyban, mint egy döglődő MOL-ban. 50 feletti árfolyam az alap, én most szeretnék mennyiséget venni 38 alatt és akkor jó leszek egy időre. de olyan húde nagyon nem akarják adni.
én törekszem hogy legyen majd 100K feletti darabom, de még várom lentebb egy kicsit. egy percig sem parázom, lesz itt story. R00 barátunk minden rv topikba beírja, hogy mekkora átverés :)
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995