Tiszta lelkületü, segítőt keveset találsz. Akiben bízol, becsüld meg. Ő jó Barát, magas IQ-val. A többit meg intelligensen el kell hajtani, mint a 'tetves macskát, s mond neki: "sicc innen". (Olvassák úgy is, magukra ismernek, szavuk járása...) Jó, s mindig jobb lesz itt, irány adott: fel!! Szép napot! 🐥👍😁
Ha az elmúlt 2 évben sobadira hallgattam volna, már nyugdíjas lennék. Csak én már megjártam itt egy guruval, azóta óvatosabb vagyok. Mondjuk az egy gazember volt, Lacival ellentétben.
Az a baj h ennel a papirnal ez semmit sem szamit. A legutobbi 500-nal is giga forgalmak voltak,megis 100 k-kat adott el vki folyamatosan Utana meg 1%- nyi forgalmakkal esett majdnem 30%-ot egyhuzamban . Szoval csak a forgalomra alapozni a a magas arnal nem igazan erdemes. Csak annyit jelent h sokan napiztak,es meg tobben ragadtak bele.
Én fel várom miért adnám ? Eddig is kitartottam, és jó papírnak vélem már csak a kevés részvényszám miatt is. Amúgy ha megnézed a forgalmat 2 nap alatt több mint 160 millával emelkedett,ma lényegesen kevesebbel eset.
Lement a kgy. ...megszavazták a pontokat , teljesült Ámen ....és azóta csönd van ... de azért 430 tól szépen csipegettek minden nap, nem beállva a könyvbe ... valami, valamikor lesz !
jó az irány, minden adott a további emelkedéshez, de kell néha egy kis visszakanyar az erőgyüjtéshez........ nagy forgalommal már másodszor mentünk neki az 500-nak, eddig le is pattantunk sikeresen, de újra neki fogunk menni s harmadszorra (esetleg negyedszerre ??) sikerül a gátszakadás.......
Pontosan. Az ilyen kis fika papirok teljesen fuggetlenek a vilag esemenyeitol. A kicsit negativ inkabb csak az,h a VF-s dolog mar honapok ota tudhato,kozgyules is megvolt rola,hivatalossa is valt,megis csak ugyanott van a papir mint a hirecske belengetese elott. Magyarul,eddig meg nem volt erre komoly reakcio.
ENEFI - THE BEST