Ja ! Még egy utolsót ! Azt hogy így gondoltam amivel megvádoltalak, ( ami később kiderült hogy nem volt jogos) ahhoz te is kellettél, mert egyszer eljátszottad a bizalmat, ugye te is tudod! Ez olyan mikor a gyerek füllent egyszer , másodjára már kétségbe vonod a szavahihetőségét! Sőt az volt a nagyobb gond hogy nem is reagáltál, és persze te mit gondoltál volna? Jó itt most már tényleg lezárom !
Ok ! De mikor napjában többször hívsz egy mondatot le tudhattál volna írni "hogy bocsi gond van majd jelentkezem" Akkor nem alakult volna ez a helyzet! Lezárom én is!
EZ Igaz! . De amikor a gyereked élet halál között, pár hónaposan, és nem érdekel senki, és természetesen tudom, azt hogy nyaralsz, nem zavarlak!Majd elmondom mikor visszajössz! Aztán más ember szól több nap után (kbr), hogy basszus majd olvas bele a set fórumba, ha lesz időd, akkor képzelheted mit néztem!De elmondanám! Egyetlen egy nick néven sem regisztráltam akkor be, akikről azt hittétek én az vagyok! Majd egyszer éld bele magad a helyemben!Vagy csak próbáld meg! Itt befejeztem! Én tényleg leszarom a pénzt, olyan értelemben, hogy sok minden nem megvehető rajta!
Igen bocsánatot kértél, de rendessen kifordultál magadból! Álmomban sem gondoltam rólad, hogy mert beetettek egy ilyen dologgal, hogy eladtam a Setet, ilyen kifordulsz magadból! De legalább pár embernek örömöt okoztál! . Én te rád ezelőtt az esett előtt, senkinek! Se emailben, se telefonba, se személyesen, nem sértegettelek! Aki az ellenkezőjét állítja, az tényleg kamuzik! . De még ha el is adtam volna a setet, anno ...akkor sem logikus ez a reakció! . Jól elbasztál egy barátot!Aki rád csak felnézett, és mindenkinek pozitívat mondott rólad! . Amúgy én a pénzt leszarom! Felőlem lehetsz 4-5 milliárdos, meg leszel is ....nálam vannak más kategóriák is, ami pénzen nem megvehető!
ENEFI - THE BEST