Ne akarj direkt felreerteni. Nem irigylem toled,es nem is gondiolkodom rajta napi szinten h kinek honnan van. Pusztan arrol beszeltem,h mas a jelenlegi helyzetben ugy vasarolni h mar van belole boven lentebbrol,mint ha csak most venned az elso darabokat. Ezert mas jelentosen a kockazat is. De nem hiszem,h ezt annyira felreerthetoen fogalmaztam meg,h mindenkepp ezt kell kikanyaritani belole.
Azert nem ugyanaz a helyzet,te mar javaban csak ravasarolsz,a kockazatod joforman nulla. Akkor beszelhetnenk ugyanarrol,ha a legeleso darabokat vetted volna 830-on.
Ok. En feltettem magamnak a kerdest:nyugodtan uldogelnek,ha most vasarolnek 830 korul? A valasz egyertelmuen nem volt. Igy a kerdes el is dolt. Termeszetes,h akinek jelentosen lejjebbrol van,az egeszen mas aspektusbol szemlelheti a jovot.
Nekem sem volt.. Sobadi, Hostrucc, Kimi világosított fel 300-nál, hogy jó lesz egyszer eladtam mai napig bánom mert kimaradtam és 200al drágábban vettem vissza, aki olvassa azt a fórumot az láthatja, hogy nem a semmibe beszélnek és a vezetőség nézi a befektetők érdekeit.
Azert irtam h nem tudom,mert olyan 1000%-ig nincs ralatasom a papirra,igy meggyozodesem sincs. Pusztan abbol indulok ki,h egy papirami nem kellett nagyon sokaig 200-ert sem,egy hirtelen negyszerezes utan nem szamitanek ra,h ez meg csak a kiindulo ar. A tokeemeles pedig nem jelent az egvilagon semmit az arfolyam szempontjabol. De megegyszer mondom,inkaabb azert nem tudom,,mivel nins teljes ralatasom a papirra.
SET miért ne lenne benne kraft? -eticar, -vasút, -matostab, -1000-nél tőkeemelés. A 3 papírom közül az áll a legerősebb lábakon! Enefit nem ismertem mégis bele vettem már informált vagyok ezért bízom benne.
Set nem lehet tudni h van e kraft meg benne. Ott1 nagy csalodas,minden eszerv a joval magasabb ar fele mutat,megis csak esni tud gyakorlatilag,telejsen hihetetlen az a papir. Itt meg nagyon sok fugg attol,h kezdenek e vmi komolyat a ceggel,az tenyleg egy bohozzatba illik,h fele annyira sincs jelenleg ertekelve,mint egy full tok ures ceg,ami talan meg az irodaja kulcsat is tagi kolcsonbol masoltatta.
SET már bizonyította magát nálam, OTT1 meg Enefin gondolkoztam és erre esett a választás bár elég drágán vettem de hosszabb távon kifizetődő lesz, Wallisból meg már csak azért sem szállok ki mert kezdetektől megvan és mostmár megvárom a közgyűlést minimum. De hajrá SET és Enefi!
Te itt is itt vagy?:'DDDD csak nem ebből is kimaradtál? De kár... SET-ben már egyszer bebizonyítottad a saját szegénységi bizonyítványod amikor 300-nál károgtál, hogy sose lesz több most mégis 800, ma látom a wallis és az enefi van műsoron nálad :) de mesélj már miért mindig abba a fórumba károgsz ahol emelkedés van és én benne vagyok?
Tenyleg,hogy csorog....volt is konkretan 1,azaz egy egesz nap,amikor esett,azota is szepen lassan szivarog felfele. De vegulis igaz,ugy is lehet nezni h pozitivan esik.
ENEFI - THE BEST