szerintem ez a lényeg, a türelmetlenek kiszórják, nekik meg jó itt 250-nél. Nekem is van ebből, de tartom, egyszer csak beérik. Szerencsére nem all-in vagyok ebben
Most van éppen az a rész a napi müsorban,amikor az áleladó küzd az álvevővel. Aztán persze mindig megjelenik egy köztes marha,hiszen ha a többi papír emelkedik,ezt adni kell,h legyen másra pénz,ha a többi papír esik,akkor ezt megint csak adni kell,hiszen minden esik. Nyomorult egy papír ez.
Az unalomig ismert forgatókönyv:reggel egy kis engedélyezett kereskedés,10-11 óra körül megjelenik 250 körül a 10-20 ezres ál vevő,utána 1-2 órán keresztül még csak kötés sincs,majd hirtelen jön a megvilágosodó,aki szerint piacon kell rögtön eladni,majd nap végén 10 db-os felkötés,h azért papíron ne nézzen ki tul szarul a nap. Rohadtul unalmas már,egy idő után legalább vmi más sormintát követnének legalább!
Nem valószínű. Tegnap az első két vagy inkább egy órában voltak vevők,utána már csak eladók. Forgalom is lófasz volt a köbön,simán volt másfél órás pauza is két kötés között. Az eladási technika viszont detto ugyanaz,mint az elmúlt 60 nap báremelyikén. Nem hiszem h egy tegnapi random vevő hirtelen megvilágosodva ugyanezt az eladási technikát követné.
ENEFI - THE BEST