nem Soós soha nem volt fideszes.....sőt Lázár tette tönkre( nem fizettek a magyar Önkormányzatok) és Szívek( MNV ) akarta egy forintért megvenni.
150 milliós állami támogatás ráfér az eplényi pályára, sajnos ( bár a hüttében a forralt bor osztályon felüli)
Soós Úr az Év Befektetési Embere volt , melyet a legkomolyabb brókercégek Igazgatói szavaztak meg a tőzsdei újságírók szavazatával közösen.
OTP Alapkezelő , Allianz Alapkezelő , Vasutas ,Honvéd , Dimenzió , stb Nyugdíjpénztárak sok - sok millíárdot fektettek bele.
Soós brkerként kezdte és Üzletember lett.Viszont Csányi Sándor ( OTP) is cca ugyanazt a pályát futotta be.
Soos ur profi ebben vegulis broker ver folyik az ereiben:-)
Törölt felhasználó2017. 08. 19. 09:14
sok jót nem látok a cégnél én is nézegettem, inkább cig, ott sok a hosszú meg a rövid távú kötelezettség, de bomba formában van a cég. ott látok sztorit..most.
Az Enefi a 2016 márciusi visszavásárlással a legnagyobb tulajdonosaitól bevonta a részvényeit. A végső cél, hogy ezt minden tulajdonossal (a kicsikkel is) meg tudja csinálni, aztán kiszállnak a tőzsdéről.
Na, olvasgattam a témában, tavalyi jelentést is. Ez a cég jó. :) Valami 22 db peres eljárást találtam, ááááááá. Ez olyan, mint a foci, minden héten háború.
ENEFI - THE BEST