Waberer Gy.: "fontosnak tartja tudatosítani, hogy a jelenlegi folyamatokhoz már nincs köze""nem venne ilyen céget" (LINK)"más egy pénzügyi befektető érdeke, és más volt az övé, aki szakmai befektető""A tőzsdei megjelenés szükséges volt a pénzügyi befektető exitjéhez" link
hallgattam egy riportot a waberer új vezérigazgatójával, hát az nem győzte győzködni szerintem önmagát a riport közben:)
és teljesen nem érti, miért kell nevet változtatniuk
én értem:)
RESZ - t a csődeljárás megelözése érdekében eladta a management - bár én , (mint részvényes vagy kötvényes)nem éreztem , h nekem ettől jobb lett volna.
MIELEC.......... némi-nemű eladósodást csak összehozott , eladásából megvalósított pénzből fizették ki OTP - Allianz - Szívek féle csapatokat
LINK és Waberer.'s.............MID Partners kétségbe esett lépése , ne dőljön be a WABS a hiteleitől
pf2, ha ma a lengyel cég és a RESZ lenne a cég vagyona és semmi más, nem itt állna az árfolyam...
A lengyel cég (MIELEC) eredménytermelő képességétől pedig még ma is többet elvárnék mint a LINK-től. Szerintem Waberer's erőn és menedzsment képességen felüli növekedést próbál elérni a LINK vásárlással.Waberer György felmondta a névhasználatot is, mert nem hisz a LINK vásárlás sikerében. (ha hinne, örülne hogy a nevéhez kötik)
ja értem fura volt,mert én ezt még nem halottam,csepel is speki lett? hát én nem spekiznék mert ha kijön a rosszhir akkor bukta igaz ha jo akkor meg nem lehet venni pár napig egy hétig.
ENEFI - THE BEST