Na megint beallt a konybe a 60K-s elado, aki par honappal ezelott is beallt falnak, megneznem mi lenne ha kikapnak a pakkjat.......de mivel nincs srv addig lehet ezt a jatekot jatszani
Azt nem tudom, hogy művel-e földet a fickó, de az még magyarázat is lehetne, ha pl. valahogy napszúrást kapott volna. Most viszont kezd ráomlani a hazugságokra épülő kártyavár. Egy helyi ügyekben jártas barátom küldte az alábbi linket a tájékoztatásukról (olyan mintha olvasta volna az előző kommentem, és mentegetőzne. :) Persze, lehet, hogy magától is ugyanarra a következtetésre jutott, és célszerűnek látta magyarázkodni.)
Szóval azt mondja: link
Ehhez képest a bíróság meg ezt mondta: link
Akad egy kis különbség, és kb. annyi a közös pont, hogy idézzem a városvezetés közleményét: "A Város továbbra is fenntartja azon határozott álláspontját, hogy a jogszerűség megállapítása nem hatásköre [..]. Egy ilyen elismerés kizárólag az E-Star érdekeit szolgálná."
Gyakorlatilag beismerte, hogy nincs jogi alapja az érvelésüknek, nem ők a bíróság, nem ők döntik el a jogszerűséget, és csak azért kavarnak, hogy az estarral kiszúrjanak. Szerintem ezért még külön is kártérítési pert lehetne a nyakukba akasztani, ha van kedve a cégnek. Mert erről aztán nem a szerencsétlen lakók tehetnek, hanem a csalárd polgármesterük, aki a nyilvánvaló bírósági eredmény ellenére hitegeti őkert, és egyre lehetetlenebb helyzetbe sodorja valamennyi szereplőt. Az idézett bírósági ítélet tisztán leírja, hogy jogszerű volt az estar felmondása, és lényegében csak kegyelemből rótta rájuk az újabb 60 napos szolgáltatási kötelezettséget október 13-tól. Az meg már bővel letelt ugyebár.
Reméljük viszonzásképpen a cég pár millió EUR-al feljebb teszi a minimális árat a megegyezésre vonatkozóan. Pofátlansági felár a polginak, verjék le rajta a lakosok.. Ha pedig a bírósg megítéli a kártérítést, akkor pláne arcra fognak esni.
Ez a polgi tökéletes archetípusa az akasztófavirágnak. Lassan kiderül, hogy nélküle és a sz.rkeverése nélkül már régen megállapodhatott volna a város a céggel, mert az állam is a zsebébe nyúlna. Szerintem ne adja neki a jóisten, hogy a nemfizető lakosok miatt mégis leálljon a szolgáltatás, mert akkor alighanem kirakják az emberek a hóba medvecsalinak, hogy legyen ideje átgondolni hol hibázott..
ENEFI - THE BEST