https://www.economx.hu/tozsdek-piacok/befektetes-magyar-telekom-reszvenyvasarlas-tozsde-befektetes.798982.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link Szerdán esedékes az MSCI index felülvizsgálat bejelentése, nem zárható ki, hogy a Magyar Telekom papírokról is érkezik hír, igaz nem az MSCI Hungary, hanem az MSCI Emerging Markets Index tagságról. Utóbbi a feltörekvő országok részvénypiacainak teljesítményét méri, összesen 24 európai és ázsiai ország közepes és nagy kapitalizációjú vállalataiból válogat. Szeptember végéig az index idei teljesítménye közel 17 százalék plusz volt, dollárban. 2013 óta a Telekom részvények nem szerepelnek MSCI indexben, egy esetleges visszatérés jelentős vételeket generálna.
Az. Már rég elköltötték azokat a milliárdokat, a papír és részvényesek magára hagyva!! Mondjuk ugyanígy a delta is egy röhej. Nagy mellénnyel bejelentették a saját részvény vásárlást, aztán jó ha megtartja idén a 70. Pedig milyen sokan álmodoztak ott is év végéig százról ,mint itt a háromszázról 😃😃
Hát igen, néhány hónappal ezelőtt az lett volna ésszerű döntés. Már én is sajnálom hogy bele vettem, sőt hígítottam is ezt a szart!! Mondjuk kb. itt vagyok nullában, de nem nagyon reménykedem hogy a sokak által áhitott 300 ig felmenne még ez évben. Egyetlen jó üzletük mtel. részvények vásárlása volt, ami nemigen akar tükröződni az árfolyamban, (vajon miért??). Hát mert ez az egyetlen bevételük ,és nyilván nem akarnak osztozkodni kis részvényesekkel ,már rég eltették maguknak!! Virág elvtárs 😃😃?? Ugyan már, rég kitanulta a lopási technikát itt is!! Van hosszú évek óta veszteséges sípálya, románokkal perek garmadája, amiből szerintem egy büdös fillért nem látunk belátható időn belül!! A papír teljesen érdektelen, ugyan miért menne 300 ig is!? Jó ha 260- 270 meglesz még az év hátralévő részében.
ENEFI - THE BEST