Azt,hogy túlságosan leadta emberünk ės ezáltal reflektorfénybe került papír. Ma vissza korrigált szépen.Minden szinten vesszük... Kiszálló 200 ft és felette bárhol😉
bíztatás az enefinek /is/ : újabb amcsi emelkedés: dow: + 173 nasdaq: +100 sp: +21 az a 150-ig nagy eladó mit gondolt? kinyírja a papírt? a büdös kis rókafit? nem lehet kinyírni:)
nem kötözködni akarok, de magyarázz meg valamit ha 300 alatt ajándék, ahogy mondod, akkor hogy lehet, hogy december 4 óta 218-ról leadták 150-ig egy hét alatt? és nem kevés mennyiséggel tegnap szinte tombolt nap végén az eladó
szia Jocek, bár igazad lenne , hogy 300 alatt olcsó megviselt ez a 150-ig őrült letépés, mert minden szabadon lévő pénzem beköltöttem 160-on és 152-n , 4500 darabot sikerült begyűjtenem, de ma reggel már nagyon ideges voltam, tovább adják-e szerencsére 2000 darabot ma el tudtam adni 166-on és 170-en, szóval már nincs akkora nyomás rajtam :) azt mondják egyesek, hogy még a fű sem nő februárig semmi papírban erre azt mondom, a nő sem fű:)
ENEFI - THE BEST