néztem már tegnap is, 170-en állandóan újratöltötte az eladóit ma trükközött, kevesebbet adott 170-en, mintha kifogyott volna aztán délután jött a 160-ig leadás, aztán még egyszer ez nem fog nyugodni nem kell beállni 130 fölé vétellel, oda fogja adni de persze csak megérzésre írom és csak szerintem lehet így
nagy spekarally nem volt benne, 200 fölött kifújt 160-on engem is becsábított vételre, túl gyorsan ejti a fütyi de ezzel a vehemenciával minimum 130-ig fogja adni, szóval nem kell kapkodni a vételekkel szerintem
Utoljára 2021.novemberében volt Enefink... (Akkor még 500 ft-os"reális"célárak repkedtek romániai perek miatt bár már akkor is sokan 800-1000 ft-ra várták).Most ugyebár volt egy nagy speka rally benne és azóta hanyatlás... Meglátjuk🤔 Köszi a jókívánságokat!🙂
kicsit bele kellene húzni és meg lesz az OPUS forgalma
Törölt felhasználó2023. 12. 08. 10:56
Nyugalom, minden rendben lesz! Köszönjük az áldást! 🥰🥰 🩵Amikor a Föld az Éggel összeér.Hagyomány nálunk itt a Síaréna Vibe Parkban, hogy szezonkezdetkor a pályát Olaszfalu Plébánosa, Dékány Árpád Sixtus atya megáldja. Áldásában kéri, hogy az itt síelők balesetmentesen élvezzék az előttük álló szezonban a havas sportolást.⛷️Sixtus atya az áldás és rövid imádságot követve; vidáman és profin síelt a pályáinkon. Köszönjük az áldást!Holnapra havazás várható.😉 siarena.hu
ENEFI - THE BEST