Mondjuk Én is hiányolom egy kicsit....Én elbeszélgettem vele értelmesen, sok mindenben igaza volt (van), de szerintem túlzásba vitte a negatív észrevételeit, és nem látta a fordulós jeleket (fundamentálisan értve)...
Nem te mondtad, hogy akkor kell venni amikor mindenki el akar adni?
Egy nagyobb kő már kipottyant a léghajóból, és az sem baj, hogy a többiek még tartják...
A 30 napos átlagár 130Ft, a 180 napos átlagár 142 Ft (információ: bet.hu), ha így maradna az árfolyam vagy esetleg emelkedne, elképzelhető lenne egy "arany kereszt" formáció is.... (az 50 napos átlagár alulról keresztezi a 200 napos átlagárat.)
A saját részvény vásárlással kapcsolatban, egy hozzáfűznivaló. A 2014.02.13.-án tartott közgyűlésen napirendi pont volt a saját részvény vásárlás (Zsiday Viktor terjesztette elő)...Akkor éppen Soós Csaba ellenezte a legjobban, hivatkozva, hogy jelenleg a társaság konszolidációja folyik, fontosabb dolgokra kell a szabad "készpénz"....
Valami az elmúlt hetekben nagyon megváltozhatott, nem véletlen ez a hirtelen véleményváltozás....
Vajon a titokzatos vevő mennyi százalék részvénycsomaggal rendelkezhet???
És miért ez a nagy versenyfutás???
Hetes képen egy háromszögelődés/ékelődés látható, annak felső zónájában vagyunk ellenállás előtt. Nem reménytelen a helyzet, de hetesen semmi nincs, csak az, hogy elért kb egy ellenállási zónába a papír. Amíg nem töri ki, nincs setup benne nekem. Akinek van, az tarthatja.
Tető alatt a papír.
Érdekes,a képben az emelkedés kifulladását jelző doji! Azóta megállt az emelkedés. Itt is egy ékelődés látható. Ha kiviszi előző tetőt (dojit), akkor rövid távon jó (órás felbontásban), ha letöri a fekete ék alját, akkor dupla tető alapján jöhet le.
Összefoglalva: Nekem nincs setup.
Ha kiviszi erővel fel a hetes háromszög tetőt akkor jól néz ki.
Röviden nem tartom kizártnak, hogy dupla tetőből lefordul, mivel hetes ellenállás előtt van.
ENEFI - THE BEST