Azt Te is tudod, hogy Zsidai sekizett, meg szerepelt egy kicsit...Azzal is tisztában vagy, hogy egy ilyen nagy pakkot csak így lehet eladni egyben...Az államnak nem számít, hiszen ingyen kapta...
Ez csak egy feltételezés, és ez elhangzott a 02.13. közgyűlésen mint artelnatíva kb 180Ft részvényárfolyam mellett...Egy felvásárlást szerintem Soós kézzel lábbal akadályozna meg...és elég nehéz megvalósítani, mert az OTP vele szavaz... Ha valaki felvásárláson töri a fejét, az biztosan nem fogja nagydobra verni...Nagyon megfontoltan fog cselekedni, nem keres Ő meg senkit, majd Őt keresik meg... Feltételezés....
De akkor is veszi valaki...???
szerintem pedig azokra a helyzetekre hasonlít mikor anno kiszállogatott az Aegon 1340 körül, OTP 220 körül
valaki a végéből betárazott, nagy volt az öröm hogy megszünt az eladói nyomás, és jöttek a fehér katonák majd a giga öntések
de ilyen volt a Zsiday buli is
Szerintem most ezt nem lehet összehasonlítani az előző felhúzásokkal... Mégegyszer mondom szerintem...Melállt a vásárló nap közben, megpróbálta de nem adták....Olyan mintha sietne valahova, valamiért nincs idő várni...Vagy több szereplős a játék???
ENEFI - THE BEST