Nincs, az csak az angolszász jogrendszerben van, ami szintén valamennyire a római jogon alapul, de különbözik a kontinentális jogrendszertől. Ez persze nem azt jelenti, hogy a néhány, másodfokon eljáró bíróság vagy a jogegységért felelős legfőbb bírói fórum azonos ügyekben hozott ítélkezési gyakorlatát/ítéletét/állásfoglalását nem lehet irányadónak tekinteni.
Nincs, az csak az angolszász jogrendszerben van, ami szintén valamennyire a római jogon alapul, de különbözik a kontinentális jogrendszertől. Ez persze nem azt jelenti, hogy a néhány, másodfokon eljáró bíróság vagy a jogegységért felelős legfőbb bírói fórum azonos ügyekben hozott ítélkezési gyakorlatát/ítéletét/állásfoglalását nem lehet irányadónak tekinteni.
Ez még azért - szerintem - megfutja a görög Legfelsőbb Különbíróság (Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο-ot) is, mielőtt quasi "precedens értékű" lesz belőle. De ókori görög hősünk ezt biztosan tudja. :)
Örülök, h megindult. Aki emlékszik, mondtam, h 400 alatt nem nézem meg az egyenlegemet. Tehát, közel 2 hónapig nem kereskedtem, más papírjaim sem mentem. De így, h tegnap megindult, újra beléphettem végre. Érzem, h élek :))
Ne keseredj el, szerintem nemsokára visszateszt! Írtam, hogy túl gyorsan emelkedett. Te pedig azt, hogy túl gyorsan csökkent. Nem csökkent azért annyira gyorsan, amilyen gyorsan pl. tegnap emelkedett.
ENEFI - THE BEST