badsector1
4
3
5
január 02. | 19:38
#1

EMIGRÁCIÓ, EU-ban való bennmaradás ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet Orbán olyan új feltételrendszert, ami miatt már egy olyan ország amelyik, nemzetállamként képzeli a jövőjét csak a közösségen belül maradhat.
Az emigráció kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget, hogy számolni keljen vele.
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
ma, 00:50
előzmény: #135  badsector1
#136
jöhet a helyreigazítás :
nagy blanka nem több tárgyból hanem csupán matematikából magyarból és történelemből áll bukásra, minden másból eléri a statisztikai elégségeshez szükséges 1,51-es átlagot
szerda, 22:20
#135
Péterfalvi: Nem tartozik az adatvédelmi hatóságra a kormánysajtóban támadott diáklány ügye  "Nem tartozik a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) hatáskörébe, hogy egyes kormánypártokhoz köthető médiumok a személyes adatait, a tanulmányai eredményeit és iskolai hiányzásait előcitálva próbálták lejáratni az egyik kormányellenes tüntetésen mondott felszólalásával ismertté vált diáklányt, Nagy Blankát, reagált a Hvg.hu-nak Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke.
Péterfalvi magánvéleménye egyébként az, hogy „az egész úgy, ahogy van, elfogadhatatlan."A 18 éves kiskunfélegyházi tanuló december 21-én Kecskeméten, majd január 5-én Budapesten is felszólalt a túlóratörvény miatt kipattant tüntetéseken. Kecskeméten azt üzente annak „a bajszos fasznak, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát". A kiskunfélegyházi iskola január elején elhatárolódott tanulója kijelentésétől, majd pedig a kormánypárti sajtó vette elő a diáklányt."
  
A fideszes péterfalvi nagyon megengedő lett a kormánypártokhoz köthető médiumokkal szemben.
kedd, 09:10
előzmény: #133  gtg
#134
Nem csak országot nem tud vezetni de még az uszitáshoz is külsősöket kell megfizetnie
gtg
kedd, 08:57
előzmény: #132  badsector1
#133
Az a része meglepett, hogy Finkelstein javasolta Sorost célszemélynek, azt hittem, hogy ez Viktor találmánya. Azért ez elég égő, hogy még a főellenség személyét is külföldieknek kell kitalálni.
hétfő, 22:32
#132
https://24.hu/belfold/2019/01/14/soros-gyorgy-fidesz-kampany-arthur-finkelstein-george-birnbaum/
Így verte át orbán az egyszerű fityesz szavazót.
  
"A másik elem Birnbaum elmondása szerint „a Magyarországot megtámadó finánctőke” motívumának továbbfejlesztése volt:kellett egy személy, aki nem csak irányítja a veszélyes külföldi nagytőkét, de meg is testesíti azt – ő lett Soros György, a Magyarországot támadó, és közben a háttérhatalmat irányító tökéletes ellenség.A Magazinnak egy forrás azt mondta, hogy telefonos közvélemény-kutatással mérték fel, hogy Soros eléggé ismert-e ahhoz a választók körében, hogy rá lehessen építeni egy negatív kampányt. Birnbaum ezt nem erősítette meg, azt viszont elmondta, hogy Orbán Viktor feltétlenül megbízott Finkelsteinben, ezért nem volt nehéz meggyőzni arról, hogy Soros legyen az új ellenség. A Magazin megkereste a miniszterelnök szóvivőjét, de ő nem kívánta kommentálni az értesülést.Egy korábbi fideszes közvélemény-kutató azonban megjegyezte a lapnak:Orbán politikája számára nem volt fontosabb Finkelsteinnél, és Finkelsteinnek sem volt soha jobb tanítványa, mint Orbán.Soros valóban tökéletes ellenségnek bizonyult. Egyrészt rá lehet aggatni a liberális címkét, másrészt megtestesíti azt, amit a konzervatívok annyira utálnak sikeres baloldaliakban: egy pénzügyi spekuláns, aki közben gyengébb kapitalizmust szeretne. Harmadrészt nem politizál, így nincsenek politikai eszközei a visszavágásra és még csak nem is él az országban.Birnbaum láthatóan ma is büszke a találmányukra:Annyira nyilvánvaló volt. Ez volt az összes termékünk közül a legegyszerűbb. Csak be kellett csomagolni és piacra dobni.A kampányA Soros elleni hadjárat 2013. augusztus 14-én kezdődött, amikor a kormánypárti Heti Válaszban megjelent egy cikk, amely az állítólag Soros György által irányított civil szervezetek ellen irányult. Ekkor született meg az a kormány és a kormánypárti sajtó által terjesztett összeesküvés-elmélet is, amely szerint Soros Magyarországot támadja. Ezután az állam nekiment az Ökotárs Alapítványnak,számítógépeket foglaltak le, ideiglenesen befagyasztották a svájci- magyar civil alapok kifizetéseit, és hiába nem találtak végül semmit, létrejött „a veszélyes NGO-k” rémképe, amely azóta is kitart.A propaganda folytatását elősegítette 2015-ös migrációs krízis és egy esszé, amelyben Soros György azt vetítette előre, hogy a közeljövőben évente egymillió menekült érkezik majd az Európai Unióba. Ezt nevezte el később a kormánypropaganda Soros-tervnek, és így lett Soros Györgyből a főellenség, aki a Fidesz szerint menekültekkel akarja elárasztani Európát és Magyarországot."
vasárnap, 19:43
előzmény: #128  13791379
#130
Ez nem rajtuk múlik.
vasárnap, 19:13
előzmény: #127  badsector1
#129
A halál bizonyos értelemben béke, valóban.
vasárnap, 19:12
előzmény: #125  badsector1
#128

Kb 2 millió migri dekkol a török menekülttáborokban.
Ha ezeket kipaterolják majd, akkor szerinted visszamennek a hazájukba?
vasárnap, 19:11
előzmény: #126  13791379
#127
Sziriában már olyan béke van, hogy mehetnek haza.
vasárnap, 19:07
előzmény: #125  badsector1
#126
A törökök is kizavarták már nyugat felé a táborlakóikat?
vasárnap, 19:04
#125
https://444.hu/2019/01/13/kevesebben-adtak-be-tavaly-menedekkerelmet-nemetorszagban-mint-a-valsag-elotti-evben
  
Veszélyben van orbi szuper fegyvere, a hazugásgyárat tovább kell fokozni.
szombat, 10:03
#123
https://24.hu/kozelet/2019/01/12/momentum-parbeszed-allami-tamogatas-jobbik-buntetes/
  
"Népszava: Felfüggesztették a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását
A Magyar Államkincstár felfüggesztette két ellenzéki párt, a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását – értesült a Népszava.Az indokról nincsenek információk. A Népszavának a Párbeszéd pártigazgatója azt mondta: a párt legutóbb tavaly októberben kapta meg a támogatását, 23 millió forintot – ez nagyjából megfelel az első negyedéves támogatás összegének, amelynek már meg kellett volna érkeznie.Hasonló a helyzet a Momentummal is, a párt még októberben, alapítványuk pedig decemberben kapta meg a nekik járó pénzt. Idén az első negyedévben körülbelül 12 millió forint állami támogatásra számítana a Momentum, és nagyjából 21 millió forintra az alapítványukMás ellenzéki párt sem lehet nyugott: a lap ugyanis úgy tudja, hogy a Jobbikot az Állami Számvevőszék újra jelentős összegre, több mint 100 millió forintra készül megbüntetni.A Jobbik büntetéséről végleges döntés még nincs, csak egy jelentéstervezet, amelyhez a megadott határidőn belül a párt észrevételeket fűzhet. A lap emlékeztet, hogy a 2018-as parlamenti választás előttugyancsak a Jobbikot több mint 660 millió forintra büntették meg."
Így működik Magyarországona az állampárti diktatúra, amelyik párt fidesz ellenes és nem engedi be maguk közés a fidesz ügynököket, az nem kaphatja meg a neki járó működési költségetket sem.
szombat, 09:37
#122
https://index.hu/kultur/media/2019/01/11/brutalis_irassal_ment_neki_a_nemzeti_sport_korabbi_fomunkatarsa_a_fidesz-vezerelt_sportujsagnak/
  
Brutális írással ment neki a Nemzeti Sport korábbi főmunkatársa a kézivezérelt sportújságnak  
Tavaly ősszel bocsátották el a Nemzeti Sporttól Sinkovics Gábort, aki 30 évig volt a sportnapilap alkalmazottja, közismert publicistája és főmunkatársa. A 444 írja, hogy tudomásuk szerint Sinkovicsot 30 év után úgy rúgták ki a Nemzeti Sporttól, hogy személyes tárgyait és ereklyéit nem tudta már elhozni arra hivatkozva, hogy a szekrénye eltűnt. Hiába érdeklődött az újságnál, még az ügyvédi felszólításra sem reagáltak, ezért végül feljelentette a Nemzeti Sportot, amiért eltűnt a szekrénye onnan.Ami viszont ennél is érdekesebb, hogy a 444 - sokadik alkalommal - interjút kért Sinkovicstól most épp ennek az ügynek az apropóján, mire a publicista interjú helyett gyakorlatilag egy sajátos véleménycikket küldött vissza, amelyet a 444 teljes terjedelmében közölt. Sinkovics írásából kiderül többek között, hogy
  •  Egyik cikkében a sertéstelep szót nyesttelepre cserélték, és a cikk pont azután jelent meg pár héttel, hogy kitört a botrány Kósa Lajos anyjának sertéstelepe miatt.
  •  Szöllősi György főszerkesztőt udvari bohócnak tartja, akiben annyi férfiasság sincs, hogy a szemébe nézzen a beosztottjának, amikor a mellé beültetett pártkatona kirúgta. És egyébként hány tőle.
  •  Szerinte a seggnyalás sokkal népszerűbb sportág itthon, mint a futball.
  •  A kritikus szavakat és mondatokat kiszerkesztették a cikkeiből, és mások mondták meg, hogyan írhat, hogyan gondolkodhat.
  •  70 fizető néző és 70 ember a VIP-páholyban egy Felcsút-Kisvárda meccsen papíron 825 embert jelent ma  Magyarországon.
  •  Orbán Viktor kormánya a keresztényi szeretetből zárat be újságokat, üldöz el egyetemet és nevezi csőcseléknek az utcára vonuló elégedetlenkedőket.
  •  Hiába lopták el a szekrényét, a Nemzeti Sport épületében már biztonságiak kísérgetik.
  •  Az ellopott tárgyai miatt képes akár Strasbourgig is elmenni.
Sinkovics írása azért is nagyon érdekes, mert nála jobban kevesen láthatták rá arra az átalakulásra, amelyet az okozott, hogy Mészáros Lőrinc  - a magyar média jelentős részéhez hasonlóan - megvásárolta az ország legnépszerűbb sportújságát, majd annak főszerkesztői székébe nem más ültetett, mint Orbán Viktor kedvenc házi újságíróját, Szöllősi Györgyöt, aki volt a felcsúti focicsapat sajtófőnöke, a Puskás Intézet igazgatója, a Felcsúton található FourFourTwo (ez is Mészáros Lőrincé) magazin főszerkesztője, illetve 2017 óta hivatalosan Magyarország diplomatája Puskás-ügyekben, amire maga Áder János nevezte ki.Szintén érdekes még, hogy ezek szerint tényleg kozmetikázzák a nézőszámokat, ahogyan azt már régóta sejteni, egy ideje meg már konkrétan tudni lehet. Ahogy az is kiderült, hogy az ország legnagyobb napilapjában a kormány pártkatonái intézik a kirúgásokat a főszerkesztő helyett."  
  
Szöllősi György legyen itt a fidesz trollok példaképe.
szombat, 09:29
#121
"Egy magyar drukker becsempészte az O1G-t a közmédia élő közvetítésébe
  
A magyar férfi kézilabda-válogatott péntek este 25-25-ös döntetlent játszott Argentínával a német-dán közös rendezésű világbajnokság csoportkörének első fordulójában, Koppenhágában.
A meccset a közmédia élőben adta, a magyar nézők pedig már a himnuszok alatt a következőt láthatták:
A zászlóra és rajta az O1G feliratra egy olvasónk hívta fel a figyelmünket.A magyar válogatott egyébként a D csoportban vasárnap Angolával, hétfőn Katarral, szerdán Egyiptommal, csütörtökön pedig az Európa-bajnoki ezüstérmes Svédországgal találkozik.
A hatosból az első három jut tovább. A torna győztese kijut a 2020-as tokiói olimpiára, a 2-7. helyezettek pedig részt vehetnek a jövő tavasszal sorra kerülő selejtezőtornákon."
szombat, 09:22
#120
https://444.hu/2019/01/11/az-atlatszo-ujsagiroi-nyertek-a-2018-as-soma-dijat-orban-maganrepulozesenek-feltarasaert
  
"Az Átlátszó újságírói nyerték a 2018-as Soma-díjat Orbán magánrepülőzésének feltárásáért  Erdélyi Katalin, Németh Dániel és Bátorfy Attila nyerte a 2018-as Soma-díjat az Átlátszón szeptemberben megjelent “Orbán Viktor, a magánrepülőgép, a luxusjacht, és a Mészáros-klán – tudjuk, hol nyaraltak idén nyáron” című cikkéért. Ebből a cikkből derült ki többek között, hogy Orbán Viktor magánrepülővel érkezett haza Bulgáriából a Videoton BL-selejtező meccséről.
A Transparency International által évente osztott díj a magyar újságírók által egyik legtöbbre becsült, az oknyomozó munkát jutalmazó díj. Tavaly a díjat a 444.hu újságírója, Ács Dániel kapta.  "
ts3
péntek, 19:54
#119
Kanadába utazik a családja bosszúja elől Thaiföldre menekült szaúdi nő
  
"Kanada megadta neki a menekültstátuszt."
Grabovszki helyett talán ennek a szaudi lánynak kellett volna megadni a menekültstátüszt, még büszkék is lehettünk volna a hazánkra, de ez a gruevszki?
Ááááá.
csütörtök, 13:58
előzmény: #116  euler
#118
Nagyon hiányos! Olyan füstölt szalonnásra sikeredett, de még mindig nagyon nyers.
csütörtök, 13:57
előzmény: #116  euler
#117

Ráadás:
444: Még egy utolsó.....
Kovács: következő kérdező?
Kovács: akit nem hívnak a Kormányinfóra, az ne jelentkezzen mert nem engedik be.
csütörtök, 13:41
előzmény: #114  hatosa
#116

Egy kis kóstoló annak aki nem hallgatta (Szalonna):
.....
"ATV: Miért nem változtatnak a rabszolgatörvényen? Orbán: mert jó. Pont.
ATV: ki lesz Trócsányi helyett az igazságügyi miniszter?
Orbán: Nemtom.Hír TV: Törökország felől megindulhat a migrációs hullám. Ide is jönnek?
Orbán: jönnek.
Le Monde: Miért találkozik annyiszor Salvinivel? Orbán: mert Berlusconi engedélyt adott rá.
ZDF: hogy lett Mészáros és Tiborcz milliárdos mióta Orbánnak hívják a miniszterelnököt?
Orbán: nem hagyom magam provokálni, nem foglalkozom üzleti ügyekkel.
Echo TV: speciel a kérdést sem értem. Orbán sem. Neki Szájer szokta megmondani hogy hová kell mennie.
Echo: Sargentini szerint ciki  leülni egy asztalhoz Orbánnal.
Orbán: Minden botnak két vége van.
Magyar Idők: miért hasít ennyire az ország?
Orbán: jók vagyunk."
....
csütörtök, 13:30
előzmény: #111  Shortelek
#115
Rossz társaságba keveredtél.
csütörtök, 13:29
előzmény: #112  euler
#114
Azok amelyeknek  helye van egy kormányinfón. És nem azoknak, akik azt hiszik, hogy kormánytényezők. 
 
Az ARD majd pontos választ ad, ha hiányosak az ismereteid. 
csütörtök, 13:26
előzmény: #110  euler
#113
Van egy fésbukos lájkos Nyílt Társadalmat is hirdető blogok egymást felülmúló ajánlása. A kutyának sem kell a véleményük. Ugyanazok követik és csak magukat fényezik.
csütörtök, 13:24
előzmény: #108  hatosa
#112

Akkor aki bent volt az mind "hivatalos"?
Mi az a hivatalos hírportál?
csütörtök, 13:23
előzmény: #103  euler
#111
Mekkora patkányok!
csütörtök, 13:18
előzmény: #108  hatosa
#110

"Ezek azt írnak amit akarnak"
.
Talán pont ezért olvassák őket! :)
.
csütörtök, 13:10
előzmény: #107  hatosa
#109
Milyen a hóhelyzet vazsmegyében?
csütörtök, 13:09
előzmény: #103  euler
#108
Ez mind nem hivatalos hírportál. Ezek azt írnak amit akarnak. Semmi közük a közösségi médiákhoz!
csütörtök, 13:07
előzmény: #105  badsector1
#107
Ezzel kit akarsz "fenyegetni"?
csütörtök, 13:06
előzmény: #104  badsector1
#106
Nem felesleges bizonygatni: Valakinek fel kell világosítani.
csütörtök, 13:02
előzmény: #102  hatosa
#105
Borzzzi fogd vissza magad.
csütörtök, 13:01
előzmény: #101  hatosa
#104
Nekem felesleges bizonygatnod ezt marhaságot, Fidesz hüléknek mondogasd.
csütörtök, 12:52
előzmény: #101  hatosa
#103
PL.:
A Klubrádió, a Magyar Hang, az Azonnali, a Mérce, a Direkt36 az Alfahír.
csütörtök, 12:30
előzmény: #99  badsector1
#102
Azért egyre szomorúbb a magyar valóság mert a hazugságot azok terjesztik, akik veled is egyetértenek.
csütörtök, 12:29
előzmény: #100  badsector1
#101
Nem kitiltotta, hanem nem hívták meg őket, mert már nem fértek el sajtóteremben. Lehet sajnálni őket. 
Bejutott az index a hvg anépszava, az ARD, a Financial Times stb! 
 
Sorolja fel valaki, hogy kik maradtak az ajtó kívül!!!?

Topik gazda

badsector1
4 3 5

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE