EMIGRÁCIÓ, EU-ban való bennmaradás ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet Orbán olyan új feltételrendszert, ami miatt már egy olyan ország amelyik, nemzetállamként képzeli a jövőjét csak a közösségen belül maradhat.
Az emigráció kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget, hogy számolni keljen vele.
Budapesti választás csajom ülnök (tudjátok Számláló Bizottság) aztán egy helyre 10-en bejelentkezve, csak észrevette..(ilyen van) na ezek a betolt szavazások..(kérik is valamelyik párt körzetekbe Bejelentkezés szigorított legyen) De mondhatom külföldön egy Bejelentő Okmány ezért tejelni kell,megköveteli a hívatal.. jó hát bevették volna a Diákok úgy mint Budapestet Bejelentővel ellátva ugye Szerencs meg az ídő faktor.. kb. 20 ez. Lebonyolították volna Momentum hálózat köre érti ezt,, Egy ismerősönhöz (MszP) is voltak 10 bejelentve Pesten ki mondja meg EZ IDEGEN.. Frankón elmondta nekem..
De édes Még Demszkinek is adnak Diszpolgárságot,pedig OLAF Vizsgálódik 4 Metró miatt(túlköltekezés) most meg dicséri mind két polgálmester!! polítika ilyen..
Mire gondolsz pontosan? Arra, hogy szerintem egyik oldal sem különb és csöbörből vödörbe? A válasz az, hogy sajnos részt vettem ebben a színjátékban régebben, ismerem belülről a rendszert. Olyan dolgok vannak iitt a színfalak mögött, amiket el sem tudnátok képzelni, nincs itt akkora ellentét a fidesz és az ellenzék között, amennyire látszik. A lényeget amúgy ti is látjátok csak nem akarjátok észrevenni, mert rajtatok van a szemellenző. Például nem furcsa nektek, hogy Tarlós végkielégítését megemelték és Bp díszpolgára lett? Annak ellenére, hogy mit mondott róla Karigeri a kampányban, hogy alkalmatlan és rosszul vezette a fővárost? És ez csak egy kis pitiáner dolog, majd figyeljétek meg mi lesz ha egyszer átadja a Fidesz a stafétabotot, azt az elszámloltatást nézzétek majd meg, kb. arra számítsatok, mint Gyurcsánynál is. Egyébként én is kérdezhetném tőled, hogy nálad milyen trauma okozhatta ezt a sehová sem vezető naivitást, amit itt képviselsz?
A jelölt személye is közrejátszott abban, hogy ma az ellenzék számára nem túl fényes eredmény született. A pártok ugyanis azt hitték, ha „összefogás" van, minden van, a jelölt személye egyáltalán nem is lényeges, bárkit el lehet indítani. Ha Bíró nyert volna, nem csak egy rasszista indulatú ember került volna be a parlamentbe, hanem egy olyan ember, aki elég egyértelműen részt vett abban, hogy egy kis csapat valódi fejlesztés helyett magára költött 50 millió forint EU-s támogatás egy jelentős részét." Az ellenzéki Hadházitól...........
Annyi párt nem tudnak megegyezni mindegyik kér egy koncot magának ne haragudjál..EZEKTŐL FÉL A NÉP.. Beláthatod..Jakabb gyűlölet beszéddel akar... meglátszott a szavazáson:okos volt a nép.. hogy kezelnek minket Eu-ba Lásd a magyarok ellenzék politikai csökevény..(Ott is gyűlöletet gyakorolják) -Bármelyik pártot nézem gyűlölet beszél belőlük! Hatalomra kerülnének akkor is a gyűlölet beszél belőlük.. nem fognak megváltozni!
Ha nem sikerül kétharmaddal nyernie az ellenzéknek (ami majdnem biztos), akkor szükség lesz egyféle "kreatív jogalkotásra és jogalkalmazásra", természetesen a demokrácia keretein belül. (Nem én találtam ki, de nem jut eszembe kitől idéztem - de nagyon igaz). Ahhoz viszont talán elég lesz az egyszerű többség is, hogy mezei gazdasági büntetőügyeket végig lehessen vinni, még akár Polt ellenében is. Bűnözőkkel nem kell kesztyűs kézzel bánni.
EMIGRÁCIÓ, EU-ban való bennmaradás ,napi hírek, Magyarország
Az emigráció kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget, hogy számolni keljen vele.