2015-ben is ázsiai országok végeztek az első helyen az OECD PISA-felmérésén, amely során 15 éves diákok matematikai, szövegértési és tudományos képességeit vizsgálják, és amelynek eredményeit kedden ismertették. A teszt ezúttal a...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=241048
Nem érdekelsz te sem és a haverod sem.de ne tagadd,hogy írogattál eleget!
Aki a fórumból tőzsdézik az különben is balek.Alig van kivétel aki ne poziból beszélne.A hazugságokat azért vissza lehet utasítani!
Nem értem, miért erőltetitek a Fideszes droid képzőket.
Mi magán ovi után valami alternatív tanulócsoportban indítunk.
Kisebb létszám, nyugis, szuper, elhivatott pedagógusok.
Hazugságokat állítasz,mert én nem vagyok olyan kapzsi mint egyesek és 1000 ft-nál már nem is volt 1db.részvényem sem.3-400 forint között írhattam olyanokat,hogy alulértékelt,vagy jóval többet ér,de senkit sem szólítottam fel vételre,bár igen jól jártak volna vele!
/medve meg azt írogatta,hogy max 340-et ér,vele mért nem foglalkozol?/ És aki miatta eladta azon a szinten és utána meg sem állt 1000-ig az mit szóljon?
Lázár doktor képtelen megkülönböztetni egy hivatalnokot egy postástól.
Lázár doktor akkor is politikai karriert csinált volna, ha nincs rendszerváltás. Csak akkor az mszmp-ben. És most a marxizmus-leninizmusról papolna.
Ma ugy lehet eredményt elérni ha valaki sok régebbi versenyfeladatot old meg.
A fülbe sugosokkal készülök szerintem hosszabb tavon nem jutnak messzire.
A könnyű feladatsornak semmi értelme mert nem differenciál, mi több pont a jókat szórja ki, akik azt hiszik valami csavar van a példában, olyan könnyut nem adhattak.
Miután előtte 2000 ft-ról lement 400 alá.
Soha nem volt FHB részvényem, de határozottan unszimpatikus volt az, ahogyan megpróbáltad még az 1000 ft-os árfolyam közelében is rávenni a fórumozó társakat, hogy tartsák és vegyék.
Akkoriban Spéder volt az istened, gondolom ma már csak egy sötét spekuláns, oligarcha aki megérdemli a sorsát.
Sokan megtanulták akkor, hogy a hozzászólásaid hitelessége a nullával egyenlő.
Elvéreztek a PISA-teszten a magyar diákok
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=241048