durva... komolyan mondom! Látszik ahogy 18.58-nál kitisztázta az árfolyamot és az rsi-t is. Vettél ott?;)... Szereintem nem , mert pont fordítva állhattál?:)
Teletrader: ingyenes, és nem real. Nekem pont elég, nem daytradelek, a grafikonok menthetők, illetve van realom, mert előfizettem több helyen, csak ott meg normális grafikon nincs.
Mi a velemenyetek a mai 0.5%-os resekrol az amerikai indexek es a Dax grafikonjain... Foleg a Dax gyanus ket nap egymas utan ressel fel, a mai gyertya egy doji...
Szerintem S&P-ben mehet a short, csak havi rsi-ben mondom, árfolyamban nem merem bár ott virít az 1800! Szóval Ha a 100% akkor épp most pattant vissza ha jól látom 162-ről, de még nincs kész a w5C szóval akkor bátrabbak 200%-ig, még bárabbak mozgástól függüen 262-ig, de szerintem havi szinten 50% környékére próbálják meg lenyomni az rsi-t. az viszont biztos, hogy utána összeköt három hullámban, és ha össze rakjuk végre az elemeket, akkor valahogy csak összejön egy impulzív ötös? Mindez Elliott építőelemekből! összeköt , zz, összeköt. Ez most egy ilyen kombináció....
az S&P-nél egyértelmüen látszik a pénznyomtatás hatása, viszont Elliott egyértelmüen érvényesül, az indikátor csak követi a végteleségig kifeszített árfolyamgörbét, de rövidesen záródik az alakzat és utána összekötés jön három hullámban...
Az usd/eru chart nyilvánvalóan, egyértelműen támogatja ezt az elképzelést, ezen chart-állapotok nem véletlen, de egyértelmű következménye Yellen nyílt kamatemelési szándéka, fenyegetése!
Törölt felhasználó2015. 07. 13. 01:36
Szeretném, ha ilyen torz variációkról is vitatkoznánk, és tágítanánk a saját képzeletünk határait!
Egyik durvább mint a másik! Az S&P pl elképesztően kifeszítet és pluszba torzított zz!!! Az rsi-n is alig lehet felismerni.... Szerintem jó, ha barátkozik a szem az ilyesmikkel!!!
ELLI(o)TT KLUB