Üdv. Nyomtam én is egy pluszt.
Ezen ne múljon.
Szerintem mindenki szívesen olvassa a másik véleményét, ha bejön, ha nem. Tanulunk belőle mi mit láttunk másképpen.
Ha vannak Elliott gondolataid tedd közzé itt nyugodtan. Úgy láttam senkit nem szóltak még le itt semmiért, így kiírható a gondolat nyugodtan. Akit nem érdekel Elliott, meg elemzés úgy sem olvassa a topikot.
Hajrá!
mit szolsz OTP charthoz, illetve a havi zaroarhoz?
USD-ban kesznek tunik a B hullam, sot, a mult heti felszurassal mar (ii) of C is link .
Engem kicsit meglepett, hogy a baziscsatornadat teljesen vegigvettek, meg fole is szurtak. Ez szerinted erdemben gyengitette a bear kimenet valoszinuseget?
Lehet, de felesleges időkidobás. Elképzelhtő egyeseknek fellengzősen hangzik, de 4-5 év elemzés után elég ránézni a chartra és nagy vonalakban látom, h mi jöhet, mit kell keresni. A ker tf-m a daxnál az elmúlt időszakban M5-M1 volt (signál) és max M30 -1H a kontextus, szooval kisebb, mintamiről elemzést lehet naprakészen tartani. Tőkeátétellel megyek, certi nem játszik,50-100 pont elkapmsa naponta már elég, napon túl nem nagyon szeretek pozit tartani.
jaja, szintén, írtam is, picit lefelé kéne mennie...
de egyelőre oldalazgat itt...(így pozit felvenni nehéz)
holnap usa zárva (ID4 miatt, ami így 3)
passz, részemről kivárás, aztán lehet mégis meghúzzák délután...
Mi az oka, hogy zartta teszed az oldalad? En pont azon gondolkodom, hogy tdtjanihoz hasonloan egy nagyon primitiv blogot csinaljak, ahol a kepek es a szoveg egyutt latszik (mert itt a pf-en mindig linkre kell kattintani).
ELLI(o)TT KLUB