Ez így van, erős trenben van a piac, hisz harmadik dübörög, miért tudna a piac keményen a trend ellen menni (akkor láttam vmi ilyet, amikor a hírek mozgatták ide-oda a piacot - kis tf - vagy amikor magasabb szinten vmi nagy korrekció futott.
Ha reggel elkezdik shortolni és nem jön össze, akkor a korai shortosok fogják ellendíteni az árfolyamot. Egyébként 4450 környékén van egy ellenállás, amit sokat shortolhatnak, jó lenne ha lassulna előtte a piac, emrt biztosabban átviszi, átvinné, azaz holnapra esetleg egy lassulás jó lenne :)
Igen tudom, hogy Te nem vártál felminősítést. A többségre értettem.
Szerintem felültek az emelkedő reggelnek sokan, hogy azért emelkedik, mert felminősítés lesz, pedig nem lett.
Erre még jött egy kinti trendfordító alakzat is! A képen mutattam előbb.
Természetesen ha kiviszi a tetőt, akkor nem trendfordító, de amíg hetes dojit jelez, meg rá egy szép eső gyertyát, ami átborítja a dojit, jó eséllyel gondolhatunk erre. 2008ban itt voltam már, amikor volt egy nagy bejelentés októberben pénz injekcióra, mert a Lehman csődbe ment. Aztán fél évig estek a piacok 2009 márciusig.
S&Pre azért figyeljetek hetesen!
na meg a DAXra mert pénteken az is szépen bedojizott! Itthon meg elmaradt a várt felminősítés! Ahogy láttam mindenki meglepődött ezen.
Mi a két szélső értéked a fibó-hoz? Én bekalkuláltam a kicsi emelkedést még. Óráson az 1. hullám hosszát 4285-hoz adtam, így jött ki a 4398.
A 4285 óráson a 4. hullám alja volt.
Szerintem se lesz csonka, de a kisebb tf-en korrigál. Az óráson az imp. csatornából már kilóg az utolsó gyertya, és az ott egy 5-s(nem tudom helyesen számozni) erre most ABC korr jön, ami naposon a 4. hullám lesz. Ha ezek meglesznek indulhatna tovább fel. Kérdés, hogy meddig jön le a korr. Óráson 4230-ig is lemehet.
ELLI(o)TT KLUB