hat ez az. tegnap rsi-t nezegetve szerintem siman benne volt a jel, trendcsati toressel-visszateszttel. Igazabol ezt a visszatesztet duplaztuk ma meg.
meglatjuk. tovabbra is ugy gondolom hogy kozel lehetunk a vegehez, a 680is megfelelo lenne, aztan a fene tudja. Keves az elado az biztos, majd este meglatjuk shortzaras van-e. Abban viszont egyetertek pomperj-jel hogy a hedge fundok amik shortolnak nem hulyek, es nem fogjak esz nelkul venni.
Nem erdemes tul kozelrol nezni, el kell tavolodni, jelet keresni rsin, stb
Minel jobban elmelyedsz es a tokeletessegre torekszel, amire a rendszer alkalmas, sot huz is bele, annal rosszabbul fogsz kereskedni, ha a tetot akarod elkapni, vagy lemaradsz rola, vagy mar ellened megy a piac es nem veszed eszre
nem mélyednék bele, egyelőre pozi nélkül várom a jeleket, a tegnapi nap halál volt, úton voltam, nem tudtam piac előtt lenni, ezért zártam mindent, most figyelek, ilyen trenddel szemben nemm lehet shortolni, még célárnál sem, mert aki elhibázza, az adja a talajt a további felfeléhez egy sq-ban.
Jön az a füzet, két nap, szvsz max. Neked még jutott :D, de lassan hiánycikk lesz :D
nem mélyednék bele, egyelőre pozi nélkül várom a jeleket, a tegnapi nap halál volt, úton voltam, nem tudtam piac előtt lenni, ezért zártam mindent, most figyelek, ilyen trenddel szemben nemm lehet shortolni, még célárnál sem, mert aki elhibázza, az adja a talajt a további felfeléhez egy sq-ban.
Jön az a füzet, két nap, szvsz max. Neked még jutott :D, de lassan hiánycikk lesz :D
ELLI(o)TT KLUB