nekem zömében részvényem van, én most jobb híján DT-zek és hígítok rá, certiben volt egy jó köröm ma (tl54) ill. az 56-ost dobtam bukóban. az eddigi alját lehet elkaptam, 2454-nél is vettem. nálam az szokott gond lenni zárásnál - szerencsére már egyre ritkábban -, hogy elkezdem számolgatni, hogy mennyit bukok a pozin, pedig nem kéne, ha látja az ember, hogy mi van, lépni kell...
TL55-54-53 (evergrande pániknál dobtam az összes "alacsonyabb" certit - én többet láttam benne - aztán pikk-pakk megfordult minden és visszaszálltam a hullámra.)
Semmi gond! Megértjük, kitartás! Nézek mindjárt én is egy MOL chartot mit látni, de most hír nyom, ez más, mint egy laza TA. Esetleg támasz zónákat és trendvonalakat lehet keresni, de az tegnap tört ugye..
Áhh készen vagyok... 2650-nél eldobtam volna, ha törik az árfolyam, ahogy beszéltük is a napokban a certiket, viszont nem kicsit ugrott át tegnap és átfordult a profit veszteségbe (20k ceritnél már nem is olyan kevésbe) és elvesztettem a kontrollt, nem adtam el. Az a baj, hogy hiába látom technikailag mit kellene, az érzelem sokszor dominál. Nagy hiba, tudom. Igyekszem ezt is tanulni. Na ennyit a magam nyűgjéről, nem ezért van a topik, bocs az OFF-ért.
Köszi! Hiába jelent elhanyagolható részt a MOL eredményében, nem a pénzügyi hatása jelentkezik az árfolyamban, mint ahogy látható is. Érdekességnek vezettem le, hogy lássam a magam szemével is. De ez most nem segít rajtam.
Nem kell ezt túlbonyolítani. 3hóra befagyasztva az ár. Mi van, ha 120dollár lesz addig az olaj? És mi lesz, ha még 3hóig befagyasztják az árat? Meddig bírja MOL? Amúgy én legrdágábban 476ért tankoltam múlt hét végén Auchan kútnál. Ő tudja tartani a 486ot, MOL saját magnak nem? Na itt a nagy kérdés?!
Ki fia borja ezek a cégek. Nevetséges. Nap, UBM, DM-ker, OXO, Pensum, GOPD, Cyberg, Gloster.. kik ezek? Rallyztassák csak.. Szabad döntés. Fundás cégek meg döglődnek
ELLI(o)TT KLUB