Már cig sincsen raktáron, pénteken nálam inkább a stock csökkentése a projekt általában. De az a két-három pénzes spex aki eltolta idáig a szekerét elég ügyesen rajzolta a chartot. Azt gondoltam jön valami tulajdonosi bejelentés ma, de eddig semmi. Hiába no, egy kis marketing + 30-50 milla a megfelelő időben és helyen betolva, na meg egy kis topic hype csodákra képes! :-))) Ugyanazok osztják az észt akik anno 400 feletti zsákolásra buzdítottak a beszakadás előtti időben és nekem akarták elmagyarázni, hogy a tőkejuttatásért mekkora királyság 440-460 körül venni (én meg adtam balga módon)
wow! interestingly, you only found this topic on the PF forum. I'll send you this in return to see if you come back here and see (of course I don't see much chance of it): https://www.bible.com/bible/116/ACT.7.NLT
Off: Most volt a főtörzsőrmesteri tájékoztatón, hogy: "Be kell állítani a téli alkoholfogyasztást!!!!" Cili néni ma is nagyot megy (sajnos)... On: Bux leszakadás gyanús volt nekem, de lehet a MOL srv életben tartja ma (IS).
ELLI(o)TT KLUB