Tegnap este néztem a big picture-t.Gáz van. 2009-es mélypontot 2-esnek gondoltam, most inkább runningflat C-nek. Jobban összevág a nagy indexeken látható alakzatokkal. Ha az nem kettő, hanem c, akkor kész a tető. . https://invst.ly/a3u3a . a számozás tavaly júliusból: https://3.bp.blogspot.com/-lvNvM8ZmhkY/WyoRh2QKsQI/AAAAAAAAQHI/wEiIlppViv4nbMxmcLFjaNk7AAbhKDcuACLcBGAs/s1600/DAX%2BHAVI%2B06%2B20.jpg . medvés az elképzelés, meglátjuk a számok igazolják e
"A többit úgyis ellopják" Ugyan mááá , ezek mind becsületes emberek. Van szakmájuk is P,l Cigaretta biztos, Lókupec, Helikopteres Vadász ,Műkörmös és földműves, Vak komondorterelő juhász. stb
Ezzel 100%-ig egyetértek. Amit az orvosokkal és a tanárokkal művelnek az elképesztő... (a parlamentben - lehet h van - én jelenleg nem látok kiválóságokat)
pedig direkt neked oda is írtam... ;) (de azóta jött helpdesk) "a "44" szerepel, mint "sorozatszám" a potus-ok sorában..." (potus = President of the United States, és Obama a 44. elnök volt)
Ha az orvosoktól és tanároktól elvárjuk a kiválóságot "éhbérérét", hogy legyen egészséges és képzett adófizető, akkor talán kezdjük magunkkal az éhbérért kiválóságot a parlamentben, nem?
A többit úgyis ellopják... Kiválóságot meg nem kapunk átlagbérért.. 22-es csapdája. Mondjuk az államtól kapott autó a miniszterek kivételével a magyar átlag lehetne, ha nem felel meg, vegyen magának olyat, ami megfelel. . Én azt foglalnám alaptörvénybe, hogy közigazgatásban csak olyan dolgozhat, aki lehúzott min. 10 évet a versenyszférában, termelő vállalatnál. Így tudnák, hogy mennyi munka van a mögött a pénz mögött, amit olyanok költenek el most, akik soha nem termeltek....
Alaptörvénybe foglalnám, hogy a demokratikus népképviselet egy alázatos szolgálat, következésképp a képviseletért kapott ellenjuttatások a képviselt nép mindenkori átlagjövedelménél nem lehet magasabb, mert az méltatlan lenne a választópolgárral szemben. Plusz juttatások? Annyi, amennyiben egy magyar átlag adófizető részesül.
Aki ettől többre vágyik, lépjen ki az állami szférából és teremtse elő piaci alapon magának úgy, mint más - ja, lehet, hogy úgy már nem lenne olyan vonzó a képviselet?
ELLI(o)TT KLUB