Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Szerintem is. Én is visszaszálltam a napokban. Bízzunk a jó Istenben és a szeszben. Csak lesz valami Gecixa úrnővel. Felvehetné a CSOK-ot egy jó 10000 Ft-os árfolyamon.
Mert a tőkeemelés lehetne ott. Jobb helyken a magasabbon szokott lenni. De itt lehet állítólag az előző napi zárón is. No comment. Nem vár ide senki semmit, csak játszanak a fiúk...
A 20-as könyvről annyit,hogy 1000-ig láttam az eladóin múlt héten! Szándékosan rakták ma is tele az eladóit forintonként. Lesz itt még komoly rally és nem 400-ig,természetesen nem befektetési tanács,hanem egy privát vélemény😉 Ott volt ma is 350-ig közel 4k és nem kapta meg. Többször leírtam már,hogy szvsz itt lehet az alja 300-350 között. Meglátjuk mit akarnak a vezérlőben..
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!