Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Van, de már korábban is írtam. Nem aggódom, te büszkélkedtél, hogy mennyit emelkedett az egyenleged. Csak valahogy az, hogy 600ról két nap alatt megint 400, az kimarad a nagy örömködésből. Nyilván akinek keresni kellett ezen a hétfői akción, az keresett, fél év újabb csorgás jöhet. Már tavasszal is nyomtátok, hogy csak ledumálás, hogy esni fog. Hát ebben is tévedtetek.
Csak érint, ha tegnap volt papírod, mert 600ról esett vissza. :D Mióza van már papírod, ki ne találd, hogy 600 alatti a bekered, mert azzal nagyon kilóg a lóláb. Vagy korábban nem is volt appírod, vagy a nagy felduma közben szórtad a többiekre és persze az alján 300nál vetted vissza. Tudom, te már most nyerőben ülsz. Jajj, drága kenyér ennyit összekamuzni :D
A lúzereket ők ültetik be. De te is szépen adtad itt a szöveget, aztán benyögted, hogy eladtad mindet. Hitelesek vagytok. :D Itt mindenki eladta és 300on szállt vissza. Jópofak vagytok. A mai nap után szépen visszakullog majd az árfolyam. Ez a nap is valakinek nagyon megérte, segítek, nem a kisbüfiknek...
Ha esésben írok az a baj, ha emelkedésben az... Nem vettétek észre, hogy a nap második felében hogy szórták a beallt vevőkre. Délelőtt vette magától, aztán szórta a beallókra. Ahogy olvaslak titeket itt, megint bekaptátok a cumit. :D De tudom, tudom nagyon jó lesz ez. Ma is láttuk.
500 Ft volt az átlagára a mai kereskedésnek, tehát ezt kőkeményen vették. Tudom, a gazdáid szóltak, gyere hangulatot teremteni mert szedik össze a papírokat és el kell bizonytalanítani a lúzereket. Dolgozz meg a pénzedért, hajrá!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!