Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Sírva röhögök rajtatok moakkal b+! Elszamoltatok magatokat, meg persze jó zsugoriak vagytok mert ha 1500 akkor 1000-en, akartok venni, ha 1000 akkor meg 500. Megy a vakarozás, utána meg 2000 Ft felett az összeomlás. 😁😁😁 Vegyétek meg a picsaba szerintem, mert ez menni fog mint a rakéta. Nyilván nem poénból indítottak meg hosszú idő után. 😁😁😁
Ezt tolem kerdezed?Honnan tudjam eloterjesztesig sztem magasabb arfolyamon leszunk de ha nem akkor kipontozott eloterjesztest kapunk es juniusig varni kell.Meglatjuk.Az os fircsa hogy pontos cimet nem irtak hol lesz a kgy csak az epulet cimet xD azert ban ott par emelet es ceg is
ilyenkor azért még szokott jönni a szokásos AGY trükk és a napirendi pontok releváns része (új vezetők, új név) kipontozva jelenik meg... én csodálkoznék, ha jövő keddre lehullana a lepel, de legyen így.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!