Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ez még a DVG-s idők sara volt, de abban végül igaza lett a cikknek, hogy van értéke a váznak, épp a beköltöző show folyik. :) Reméljük minél nagyobb nevekkel. Sokan várjuk már jó ideje, hogy örülhessünk, szerintem eljött a mi időnk.
Én az EHEP statisztikák, mutatók - Portfolio.hu oldalon nézem, ahol a történelmi maximum (3.300 Ft) 2021 január 11.-én volt, a történelmi minimum pedig 2022 május 11.-én (930 Ft) volt.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!