Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ja, bocs akkor félreértettem. Akkor az kb 500 papper, hát ha annyit nem tudnak megvenni az emelkedésben, akkor tényleg nincs miről beszélni. :) Hát, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz itt, ez a mai nap most megint elég karcsú, de forgalom sincs az esésben legalább. Majd megnézem anno a 4IG szárnyalása hogy ment, de tán ott is volt időszak, mikor oldalazott, meg csökkent. Bár itt a hatalmas gap miatt egy-egy kötéssel is 6-8%-okat lehet mozgatni, így nem nagyon összehasonlítható a kettő.
2100on vettem én is,meg amiket jegyeztem,nincs többmillás pakkom csak egymilliós!adtam el a végén 2300ba,2100-2200 körül vettem mindig,2500-2700-2800körül adtam anno mikor mozgott a papír!párat fordultam bent,volt mindig 400-500ft om papironként,2éve ment ez talán...1-2millios pénzzel bohóckodtam benne csak akkor is!
4000 óta. ezt honnan gondolod? Hát lehet vett ő is piacin, de a darabszáma alapján nem sokat vett. Alapvetően neki a BC pakkból volt amije volt, nem? Szóval azért mivel 4000 igen rég volt már, azóta sok kicsi is bezsákolt, sokat időzött 1800-2000 körül, így gondolom onnan sokaknak van. Látod itt is van aki írja, hogy több millás tétele van, és 2000 fölött már nem lesz bukóban, onnantól figyeli.
"A lebeszélés az, ha folyton tolod a negatív szöveget, okkal vagy ok nélkül." es erre a kerdesemre meg mindig nem valaszoltal pontossn te mit is csinaltal ha nem lebeszeltel egeszen a kgy hirig?Jaj de buta voltsl hogy nem adtad el a papirt 1200nal ugye ha ezt tudod hogy adamosi adni fogja mar reg kiszalltal volna xDDDDD aztan ne felejtsed el 1800on kifobni a papirjaidat xF
2000Ft-nál tényleg fel kell kötni a bugyit Ádámosi úrnak, ha a többmilliós értékű pakkok megjelennek eladóin. Nagyon kíváncsi leszek át tudja-e vinni azt a zónát. Nagyon jó lenne, ha sikerülne.
Nekem is tele van,eladnám,de bukóba nem adom el!Milliós tételem van csak,nem érdekel!2000 fölé megy,akkor majd kezdem figyelni,mi lesz,azt vagy eladom vagy nem!ha lesz valami sztori várok!Van még az a jegyzett 1000ft körüli papírok,azt se adtam el még!2200-2300 ba el lehetett volna,ha jól emlékszem...
Akárhogy is, minden attól függ, a vezetés mit akar. Ha érdekük a hatalmas rally, akkor még a lehetetlennek tűnő 10k-s árfolyam is meglehet, ha meg az az érdekük, hogy alacsony legyen, akkor nem lesz már többé 2k sem. Minden rajtuk múlik, és fogalmunk sincs miben érdekeltek...
Túl nagyokat leng, de egyre kisebb forgalommal, ahogy én nézegetem az elmúlt napokat, vevők azért lennének folyamatosan, de eladók nem igazán akarnak teríteni még ezen a szinten. Mivel nincs sok papír, én bizakodom, mert előbb utóbb feljebb kell beállni a vételekhez. Ha esetleg valami nagy dolog készül, ebből úgyis rögtön fogjuk látni.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!