Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ebbol a papirbol jelen allas szerint senki nem tud eladni meg ok se.es most jegyeznek pspirokat amit plusszba se fognsk tudni eladni.nekik is szar meg nekunk is.
Es mond el miert is erne meg nekik hogy 500on legyen ?lehet letoljak oda de csak 1-2 napra mennyiseget biztos nem lehet majd ott venni.De sztem nem lesz 500 en nem varom annyira.Tudom hogy jo lesz a papir es csak ez szamit
En azt latom jatszadoznsk vele.Aki multkor vett 1600on 1000db biztos vagyok benne hogy ha szar lenne a pspir a kozeljovobe akkor meg se kockaztatott volna egy ilyen spekarallyt.En turelmes vagyok lassan jonnek a reszvenyek.
Szerintem kis árfolyam karbantartás, nagyon el volt engedve az elmúlt hetekben... vagy a jó öreg régi bull trap trükk, azt párszor meghúzták itt, bár kicsi esélyét látom, hogy a mostani háborús időszakban komolyan gondolják, hogy lehet bull trappeset játszani. Vagy valaki elhitte a kommentem, hogy ide jön a Gazprom :)
Akik eddig hittek benne azok mar reg vettek , kerdes az most mi a szandek ezzel a manipulacioval.En orulnek ha megindulna de mivel minden vervoros ezert gyanitom hogy egyelore kamu.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!