Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Ebbe az evbe vegig a juliusi KGY elott idoszakba.Azota semmi nem valtozott csak huztak az idot azzal hogy a reszvenyeket atalakitjak A-ra ennyi es erre azert volt szukseg mert egy jol mukod cegbe ne legyen olyannak B reszvenye aki ne mis tartozik oda. Teljesen jo lepes volt de sajnos en erre nem szamitottam.
Rajtad nemtudok segiteni, Benne vagy van reszvenyed de lefele varod xD Dontsed el magadnak mik az elvarasaid az EHEP-el kapcsolatosan en mar tobbszor leirtam.En ne mfelbezselo vagyok hoyg napi szinten mondogatom altalaba akkor mondom amikor a lebeszelok Reszvennyel a kezukbe megjelennek.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!