Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Szerinted mégis kicsoda adogatja 10-esével? Mert nem túl kifizetődő. Inkább arra tippelnék, hogy a kisbüfik kitartása folyamatosan csökken, mivel semmi érdemi nem történik itt (leszámítva az alaptőke rendbetételét).
Most néztem be ide, már régen volt EHEP részvényem, és meglepődve látom,
hogy az árfolyam hol tart. Mi történt vele, ha esetleg valaki tudja ... "Csakegyolvaso" kíméljen!
Köszi!
Ha a most keletkeztetett 70k mind hozzájuk menne, akkor a mostani 140k-s KF pakkal lenne náluk 210k az összes 620k-ból, az alig 34%. Kellene még nekik 100k az 50%-hoz, és ahogy látszik még sajnos 1395-ön is drágállják megvenni. Nyilván nem kell feltétlenül nekik az 50%, de ők piacról szerintem egy darabot nem vesznek...
Kf novelte a reszvenymennyiseget 3000db-al a b reszveny se lehet mar nala szoval mint korabban irtam valoszinu hogy morichnal es a kaptarnsl van elosztva az 5000db hogy ne legyen 5%
Fogalmam sincs de en a helyukbe biztos megtartottam volna az is 10k most is jon 70k az mar 80k plussz ami kfnel van es meg amit itt a hintaba osszeszedtek
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!