Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Igen! Ezért szeretem USA piacot. Ott rengeteg ilyen magas kockázatú papír van, de van forgalom is. Ha mellenyulok, akkor stop-pal ki tudok szállni, mert van vevő is.
Meglatjuk mi lesz Februar Marciusba kiderul mire kell nekik ez a sok reszveny de ugye nekem az a furcsa hogy az OPM soha nem vitte el egy KG-re se a szavazatat legalabbis amiota en figyelem reszvenyt ergo ok telibe szarjak az egeszet vagy alapbol KF ismerosei.En az utobbira tippelnek mert az OPM nagyon sokszor megjelenhetett volna a szavazataival e egyszer se tette pedig van nekik 50k.De mindenestre en is orulok ennek hogy nem lesz B orozatu reszveny mert szerintem ez egybizalom legalabbis en igy latom igy egy KGY-n egyenlo eselyel indul mindenki.Azt hogy negyszemkozt mint mondanak ezek az emberek ezeket en rohadtul nem tudom elfogadni foleg ha penzrol van szo azt mond amit hallani szeretne a befekteto.Soha nem az igazsagot ha arro lvan szo akkor kussolnak mindig.
Valamelyik kgy. után, 2 éve talán. Hogy addig se KF, se más nagy tulajdonos nem hozna be apportot, amíg itt van egy DVG méretű tulajdonostárs. Senki se növelné fel másnak a Nyrt. értékét. Apportban csak akkor lehet gondolkodni, ha már meg van a biztos többség. De biztos csak általánosságban beszélt, hogy működik az ilyen, mert ők nem így csinálták. A dvg kipucolasa óta is lassan eltelt már 1 év. Azt, hogy mit akarnak csak ők tudják. Most is két változat van, hogy kiakarjak pucolni az OPM-t+Tolgyesit és egységes rv. szerkezetet, majd elindulhat végre valami. Vagy arról szól a sztori, hogy nyomtatnak maguknak 500ft-on. Ők is tudják, H lefogjak allokalni maguknak az OPM+Tölgyesi pakkot. Majd jönnek újak akik megveszik tőlük a piacon szépen kicsorgatva és jövőre újra saját toke rendezés. Már így is annyi papír van náluk, hogy oda teszik az árfolyamot ahová csak akarjak. Én már találgatni se akarok itt.
nem hinnem a tobbi elsobsegi reszvenytulajdonso vehet belole es az lesz a tobbletreszveny.Ezert mondom lehet opm ne mfog annyi tvenni esa reszet KF-ek veszik meg ami sztem jo jel lenne.
Viszont innentől nem lesznek szavazatelsőbbségi rv-ek, minden rv egyforma lesz, és szerintem - első lépésnek - ez sem utolsó. Nem mellékesen én úgy emlékszem, hogy a konstrukció részeként mi is hozzájuthatunk az új 72000 db rv azon részéhez, ami az elsőbbségi rv tulajoknak nem kell. Vagy rosszul emlékszem?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!