Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Csakegyolvaso 2020. 09. 04. 12:14#6022En most felhivtam a kellert kivancsisagbol es ugy nez ki nem csak en erdeklodtem ez irant az utobbi idobe de nem ok vezetik a reszvenykonyvuket sajnos.
Csakegyolvaso 2020. 10. 07. 21:47Előzmény: #6400 M5#6405koszi a valaszt bar multkor irtam hogy en felhivtam a kelert es nem ok vezetik a konyvet de ezt a tanacsot mondtak hogy esetleg igy kitudnank kerni ha nagyobb szazalek megjelenik de akkor mind1. Amugy biztos vagyok benne hogy joban vannak ez uzlet es mindket felnek szamit hogy jol jojjon ki belole.
Ez az amit nem ertek en se, Tavaly nem ott volt vezetve es ha esetleg azota valtoztattak azt kozolni kellett volna sztem egy kozlemenybe sztem.Fura az egesz de nagyon.
Ez az egyik a masik meg az en tavaly a KELER-t felhivtam es ott azt mondtak nem ok vezetik az EHEP reszvenykonyvet ... Szoval nem ertem ezt az egeszet minek kell a KELER-tol lehivniuk ha nem is ott vezetik a konyvet.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!