Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
DGV-nek meg KF-nek is jelenteni kellene elvileg, ha ők vannak a dolog mögött, mert jó pár százaléknyi rv megfordult a napokban. Nem is értem hogy nem jelentettek eddig.
Ne is mondd... :D De már minden kicsi szinte duplázott az aljáról, ez meg negyedelt, és onnan jött fel 20%-ot, úgyhogy a rugó még itt van a legjobban összenyomva. Csak nehogy úgy maradjon :D
Na most itt vagy egy nagy színjáték van, hogy azt higyjük itt az alja, és vegye mindenki, közben magának kötögeti át, és szórja arra, aki beáll, vagy végre megvolt a deal, és mászhat vissza az árfolyam. Én mindenesetre betáraztam itt, lehet én leszek akit jól beültettek most. :( De a korábbi 9król lejött az átlagom 3k-ra, remélem megérte.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!