Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Szerintem ennek a mai esésnek pont az lenne a lényege, hogy egy kicsit felnyissa a szemét a DVG-nek, meg a profitrealizáló önkormányzatoknak, hogy ami felértékeli a részvényeiket az épp KF jövőben várható ténykedése, amihez engedni kéne érvényesülni. Az összes részvényt már egyszer leírták nullára, most meg vérszemet kapva azt hiszik, mindent felszív a piac és el tudják adni, miközben pozitív hírek nélkül nincs vételi erő. Emellett meg tudom érteni a betoji hivatalnokokat, akik nem merik eladni a pakkokat 500 Ft-on, mert az ellenfeleik egyből hűtlen kezeléssel támadhatnák őket, hisz a tőzsdei ár sokkal magasabb... De sajnos magas fokú a hozzá nem értés, és mindenki félti a seggét... KF-nek meg óvatoskodni kell a vásárlással, hisz egy pillanat alatt kötelező felvásárlási ajánlat esik a nyakába, ami a 180 naposon még nem lehet túl kellemes
szerintem itt nem az 1 db papírról szól a dolog, hanem arról, hogyan lehet kijátszani a BÉT új szabályozását . már egy jó ideje gyakorlatilag füge van, mindig belép egy-egy új vételi ajánlat, mielőtt zárna a rendszer
Mekkora csata megy azért az 1 darab olcsó papírért... :) Teljesen felesleges. Változást a DVG szempontjából csak alacsony árfolyam mellett lehet elérni...
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!