Minek van vége? Semminek.
Jó a nóta, de Charlie nem jól mondja. Mert az utolsó dominó után új játszma kezdődik, az utolsó katona után lesz újabb, mert az Anyák új katonának való kölkeket szülnek, az utolsó pofont sem M Ali adta.....
A halállal sincs vége a dolgoknak > fekvő 8-ban tekereg az univerzum.... "...láttyátok feleim szümtükkel, isa por es homu vogymuk...." - s az utódok ebben a porban gázolnak....
1,2xxx fölé? Egyszer biztosan. Most? Nem tudom.
A jeleim szerint h4-től fölfelé minden időn fordulni, korrizni kellene. ...és ezt a Piac is tudja?
A Piac kibacccásra jáccik! Annyit tudok tenni, hogy ezt a kibaccási tényezőt a 0 felé szorítsam.
:)
Jó a nóta, de Charlie nem jól mondja. Mert az utolsó dominó után új játszma kezdődik, az utolsó katona után lesz újabb, mert az Anyák új katonának való kölkeket szülnek, az utolsó pofont sem M Ali adta.....
A halállal sincs vége a dolgoknak > fekvő 8-ban tekereg az univerzum.... "...láttyátok feleim szümtükkel, isa por es homu vogymuk...." - s az utódok ebben a porban gázolnak....
1,2xxx fölé? Egyszer biztosan. Most? Nem tudom.
A jeleim szerint h4-től fölfelé minden időn fordulni, korrizni kellene. ...és ezt a Piac is tudja?
A Piac kibacccásra jáccik! Annyit tudok tenni, hogy ezt a kibaccási tényezőt a 0 felé szorítsam.
:)
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!