A 69-es szám azért egy fontos dolog egy házasságban, ezt azért tartsátok. -4? Szép! Drukkolok neked, én már nem fogyózom,leálltam, de volt idő amikor jól besütiztem és együtt fürödtem a pocakommal, most 51kg vagyok a 173 cm-hez, tartom-(szénhidrátot csak reggel eszem, (zabpehely) és rengeteg nyers gyümit/zöldséget turmixolok, kollegáim nagy szörnyülködésére búzafűvel- képzelheted a zöld trutyit:))..de a banán/alma elmyomja és szép bőrt csinál- +heti 3 nap edzés. A szervezet átáll. De, apucitól is elvárom a hasizmokat ám!:)
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!