Köszi a receptet, nem is bonyolult, kipróbálom.
Nekem meg van egy "ehhez való pár" illetve amihez csak tojássárgája kell de az jó sok!
A portugálok nemzeti sütije:
link
Ezt innen már elkészítettem, és jó volt...:)
Diki, sajnálom, de remélem jól kijössz belőle bármi is történt.
Jó sütés-főzést, és készülődést!
Nálunk is nagyüzem van, a "kicsi" gyerek jön a pasijával, a nagy meg meghosszabítja az ünnepeket, január 7-től jön haza egy hétre...:)
Asszem utánna rögtön kezdhetem újra a nyári diétát.
Nekem meg van egy "ehhez való pár" illetve amihez csak tojássárgája kell de az jó sok!
A portugálok nemzeti sütije:
link
Ezt innen már elkészítettem, és jó volt...:)
Diki, sajnálom, de remélem jól kijössz belőle bármi is történt.
Jó sütés-főzést, és készülődést!
Nálunk is nagyüzem van, a "kicsi" gyerek jön a pasijával, a nagy meg meghosszabítja az ünnepeket, január 7-től jön haza egy hétre...:)
Asszem utánna rögtön kezdhetem újra a nyári diétát.
édes-savanyú
Sziasztok!
A sors jóvoltából úgy alakult az életem, hogy egy ideje a családi háztartást, így a konyhát is nekem kell vezetnem…. , s ez így is marad az idők végezetéig…..
A lényeg: Segítsetek főzni!
Olyan recepteket várok Tőletek, amit saját kezűleg el is készítettetek!
Az én mai keverésem: Tárkonyos csirkemell
A csíkokra/kockára vágott kb fél kg filézett csirkemellet 1 db apróra vágott, dinsztelt vöröshagymán pirítom, párolom. Majd megszórom 1 ek szárított/friss morzsolt tárkonnyal, ízlés szerint só, bors. Rá egy ek mustár, egy kis doboz tejföl, egy ek méz, összeforralom, a végén egy ek 6% almaecet. A mustárral, ecettel óvatosan, ne legyen nagyon savanyú. Verzió: a tejfölözés előtt be lehet staubolni 1-3 ek liszttel, s mehet rá 0,5-1 dl víz. Így több és kevésbé folyós lesz a szaftja, nem csorog le a köretről.
Tálalni főtt tésztával, vagy nokedlivel, reszelt sajttal meg lehet szórni.
Jó étvágyat!