puleo, idén a 100 nem irreális...már többektől hallottam akik azért nagyobba játszanak mint te vagy én...persze ne vedd szentírásnak én szurkolok neked is mert te legalább nem vagy rosszindulatú:)
Ami engem illet, most 66-on belevettem, meglátjuk, mi lesz belőle. Közép- és hosszútávon viszont nem látom az esés lehetőségét. Itt Inflexio elemzésére hivatkoznék, a tozsdecapak.hu-n, szerintem érdemes elolvasni, sőt, komolyan venni.
Persze kérdés, hogy ki meddig képes ülni benne.
drága puleo, itt vagyok és figyelek de hát a Globuszka az egyik kedvencem Temesfői és tsai nélkül:)....kitartás, jó lesz....:az ECOcska is:) ha befelyezik a fiúk a 1-2 ft-os játszadozásokat lefelé...
Törölt felhasználó2006. 02. 01. 12:43
zolko,buxer mindenki a globus-al van elfoglalva,inkább keressetek egy olyan emberkét aki jól ismeri az eco-t és segítsen vegyünk vagy eladjunk.
segitsenek már,hisz ez a fórum célja és nem csak irogatni hülyeségeket,mint én írtam,de részben ezek viccek voltak
Lorro: Áruld el légyszi, hogy mivel foglalkozik az ECO! A sejtelmes beírásodból csak arra tudok következtetni, hogy pénzes sex-site-okat futtatnak az Interneten :)
Econet topik