Inflexio, abban egyetértünk hogy ngyon kevés papír lehet kicsik kezében, de ha végképp mindet ki akarja ütni, már pedig úgy nézem erre játszik, kell hogy csináljon még egy beöntést. Pláne ha magának önti nincs is nagy kockázata. Ha ki akarnék sajtolni minden papírt így csinálnám.
Gondoljátok, ha valóban el akarna adni, akkor egyben beállna kerek 100 k-val, hogy mindenki lássa? Vagy ráöntené egyben a 80 k vevőre, vagy apránként rakosgatná be feljebb eladásra.
én is ezen károgtam,kiszórtam 350-en a fotexet,majd azóta megy fel,eco-t eladnám biztosan menne fel,megvagyok átkozva.
Megyek a Mónika show-ba.levételre,ha az eco nem lesz 100 felett 2 hét múlva
Ma átlépi a Fotex 600-at. ECONET-ünk majd az egy tizedét éri!!! Én voltam a legnagyobb marha,amikor nem szálltam át egy az egyben másfél éve. Egy tárgyalásom miatt, pedig már eldöntöttem akkor......most meg szivunk itt 65körül. NEVETSÉGES
Majdnem az osszes hazai alapkezelo magyar reszveny alapjaiban van Econet, bar ez altalaban a portfolio 1 %-at sem teszi ki. Meg Phylaxia, sot hiszed vagy nem, van olyan, aki Humetet is tartogat a tarsolyaban.
Kb. ugyanannyi Fotex, FHB, Synergon is tartozik a hazai portfoliokba, csakhat azok vmivel tobbet kostalnak mostansag...
Econet topik