Valaki néha berakja az eladó 6400 darabot, utána meg valamikor kiveszi és ez megy egész nap. Értelme nem sok, maximum szeretné meggátolni, hogy az árfolyam magasabbra menjen, mert olcsón akar még vásárolni.
Van egy nagyobb eladó 900 óta megint, pedig könnyedén tudta volna adni ott is ésszel! Majd helyre áll, itt venni kell szerintem! Igen érdemes alapos figyelemmel meghallgatni a podcastot Schilling Dániellel, de úgy még kerekebb ha a tavalyival együtt teszi ezt az ember! Én sem aggódnék...!
Nagyon nyomnák le, pedig még 840-es árfolyammal is több mint 15% az oszti. Meghallgattam a Dunahouse-os podcastot, jövőre is tervezik a hasonló méretű osztit, szóval én nem aggódom.
2026 tavaszán lesz választás. Orban mar előző végén megkezdi az osztogatást a családoknak meg nyugdijasoknak, ami teljesen le fogja meríteni az allamkasszát, igy abban az évben garantált a sanyargatás, lopás, újabb adók, stb., ami miatt nem fog itt emelkedni semmi sem 2026-ban. A 2025 ev vegi osztogatasra össze kell szedni a pénzt, de az államkassza most is majdnem üres, igy az addig tarto szakasz is csak a lopasrol meg ujabb adokrol fog szolni, ami nem kedvez semmilyen reszveny árfolyam emelkedésének. Nem lesz itt komolyabb emelkedes amig ez a mocsok rablo banda van hatalmon.
DUNAHOUSE részvény