Örökre megszabadítana az árfolyamváltozásoktól, és azonnal a negyedével csökkentené a törlesztőrészleteket. Kezdetben évi mintegy 47 milliárdba kerülne, később viszont egyre olcsóbb lenne, így ésszerű elosztással az állam és a bankok számára is...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=187950
Az h megemelte a kamatokat/kez költségeket a bank a cds emelkedése miatt az rendben van.... ott nem vert át... ott sem vert át, hogy a cds csökkenése miatt nem csökkentette... A BANK NEM VERT ÁT!!!
Mit untál meg? azt, hogy itt kész számokkal jöttem elő? namár, itt nem a szomszédom, vagy az ismerősöm mondta, azok kész tények és számokkal alátámasztva, 600-ról 300 rá esett vissza a cds felár, a kamatok emelkedtek, ezt hogyan magyarázod..?
Ha te is megint arra akarsz kilyukadni, hogy a bankoknak csökkentenie kellene a hitelek kamatait, akkor erre a válaszom az, hogy SZABÁLYOZÁS, amit csak ma több, mint 20-szor leírtam.
És ezzel mára be is fejeztem. Mert meguntam, hogy csak írtok, de nem olvastok.
A banki alkalmazottaknak kötelező tudnia.... legyen mire hivatkozni felfele.. a vissza az már mástészta.. az már nem számít.. deeee a bankok nem vernek át!!:D
A cikk arról szólt, hogy a VÁLSÁG során mi történt. Tehát a releváns időszak e tekintetben 2007-2010. Én erre írtam, ami írtam. De az országkockázatunk még mindig jóval magasabb, mint volt a válság előtt. Ez tény és erről nagyvonalúan megfeledkezett ez a nagyon szakmai cikk.
Látod, pont olyan valakivel szórakozol, aki nagyon jól tudja , hogy 2008 végén 2009 valójában annyi amennyi, de most éppen 328 ha jól olvasom az ábrából, vagy mondjam a svajci cds-t is :-))) jujjj, de birom amikor okoskodsz és közben öngólt rúgsz magadnak, amit most probáltál sajnos nem jött be...mimást bizonyítja mint bank szónoka maradsz
"konkrét számokat hoznak ide, hogy valahogy valami nem stimmel a bankok számításaiban..."
A "konkrét" számok itt kimerülnek annyiban, hogy van egy ismerősük, aki hallott olyanról, akivel aztán nagyon csúnyán elbánt az a szemét bank.
Ugye nem baj, ha ezt én - tekintettel arra, hogy egy gazdasági fórumon vagyunk - se nem fogadom el tényként, se nem kezdek ennek olvasásakor közös ökölrázásba a bankok ellen, hogy a szemetek tényleg milyen mocskok?
Ja, igy könnyű, mondtam már egyszer, hogy mentálisan probálod támadni és leépíteni azokat akik kész tényekkel jönnek ide, és világosan leirják , hogy mit művel a bank az ügyfelekkel....konkrét számokat hoznak ide, hogy valahogy valami nem stimmel a bankok számításaiban...de ha létezik egy titkos képlet amivel számolják a költségeket és nem közlik az ügyfelekkel, meg a hatoságokkal sem, akkor már felmerül a büncselekmény gyanú...én ezzel befejeztem a veled való komunikációt
Devizahitelek: itt a tökéletes mentőcsomag?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=187950