Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Kedves Dodo34 inkább keressél magadnak még pár klónt, ha már ennyire ráérsz az ilyenekre 😂 Úgy hallottam a Nutex-ba fognak támadni az újabb klónok, nem árt felkészülnöd 😁 Előre is köszönöm mindenki nevében! 😉
Bocsánat Makika, de ha külföldön vagyok akkor nem szoktam a fórumra pazarolni az időmet, remélem nem haragszol nagyon érte 😉 Akkor viszont már előre szólok, hogy hétvégén és jövő hét elején Máltán leszek karneválon, így akkor se fogok írni, hiába megy majd bármelyik papír...😁 Viszont abban igazad van, hogy ma tényleg szépen ment a 4IG, de nem károgok, hergelek csak a társaidnak válaszolok, ha már ennyire itt emlegettek kínjukban.... Bár ma nálam, Bitcoin vásárlás napja volt 88 E 😉 Ui. Én örülnék a legjobban, ha végre pár ember ki tudna végre olvadni innen és nyernétek Ti is egy szépet... csak sajnos ez itt nem a kívánságműsor. Ha majd esetleg indulgat ez a papír is jönni fogok, addig meg kitartást kívánok a számodra 😉
Most jöttem haza Milánóból és gondoltam megnézem mi történt a szektában az lemúlt napokban.... de látom, hogy igazából csak a szokásos, nulla forgalmas nagy semmi.... de van remény, mivel az emberek itt is képesek a változásra, ami igen csak dicséretes! 👵 Bár páran elég rossz indulatúak is lettek ettől a Deltától, így csak óvatosan vele, az egészség fontosabb.... Ráadásul most olvasom, hogy valakinek még hétvégén is én járok az eszében.... szép egy csapat mondhatom 😂
Azért mindíg vissza van húzva 70 környékére mostanában. Anno Opusban 2018.01-04 hónapban mi pénzt kerestünk azzal, hogy rájöttünk 600 forintra mindíg visszahúzzák. Akár napon belül is. Havi 1M simán megvolt kis pénzzel is. De szép időszak volt. Lehetne már itt is ilyen.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.