Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mondjuk egy hónapja volt , egy napon belül felment 71-től 76,6-ig nagy forgalommal. Aztán másnap vissza 72, most meg látjuk lassan 60 lesz. Szóval csak óvatosan ezzel a szeméttel. Végül is bármikor bele lehet venni, de totálisan a vak szerencsétől függ hogy mikor megy fel vagy le.
Egyébként meg te is csak a sötétben lövöldözől séta közben mert fingod nincs hogy mi lesz itt . Úgy ahogy nekem is vak folt az egész delta, mert mocskos jàtèk megy.
Nord már nincs meg. Nutexnél megvárom mit hoznak ki belőle Erdőbényén. Ha lesz végre valami kézzelfogható üzlet akkor nagyot lehet szakítani. De persze a bukás lehetősége is benne. Igen, de kockázat nélkül nincs szép hozam, ha minden jól alakul.
" Szerintem az alapok évekig nem fognak a szarban csücsülni . ( a bennfentesek mindig a végén vesznek) " :-) Hát,közöd nincs az egészhez. Gondold át még egyszer , persze ne az én érdekemben hanem a tiédben. Jelszó: éles kés. :-) DELTAKAM. . ALAPOK. MBH . Többet nem segítek. És még csak most kezdődik. :-) :-)
Bizony, talán a legsötétebb, norddal karöltve. Annak idején ott1 azért nem volt sötét ,mégis kibaszták egyik pillanatról a másikra😟 Nutextől nem is várok túl sokat másokkal ellentétben akik 35-40-re várják. Ha mégegyszer felhúzzák talán 24-25-re dobom is ki szerintem. Köszönöm, viszont kívánok sok sikert, nyerőket!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.